poze targul rommedica la bucuresti

Targul ROMMEDICA la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 24 Aprilie 2012 - Vineri 27 Aprilie 2012
Blvd. Marasti, nr. 65-67

Categorii: Targuri

Targul International de Medicina si Farmacie – ROMMEDICA isi va deschide portile in perioada 24 - 27 aprilie 2012, pentru a gazdui ce-a de-a XXII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical.

Evenimentul gazduit de ROMEXPO in pavilioanele C1 si C2 din cadrul Centrului Expozitional reprezinta o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate atat din mediul public, cat si din cel privat, din sectoarele: electro-medicina, chirurgie, medicina de urgenta, echipament si dotari pentru spitale si clinici, medicina de recuperare, produse farmaceutice, IT & C medical, oftalmologie si componente optice, aparatura de laborator, servicii medicale, finantare si leasing, estetica medicala, infrumusetare si fitness, publicatii de specialitate.
Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator va putea asista la prezentari si demonstratii live ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de firmele participante. In completarea programului expozitional, organizatorii impreuna cu partenerii, au conceput si in acest an, o serie de evenimente conexe – conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil. Conferintele sustinute in cadrul evenimentului Rommedica sunt creditate cu puncte EMC.

Mai multe detalii: http://www.rommedica.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2965 zile, 21 Apr. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .