poze sales in bucharest fashion fair

SALES IN BUCHAREST - Fashion Fair

Bucuresti , Cafeneaua Veche Bar. Sâmbătă 25 Ianuarie 2014 11:00 - Duminică 26 Ianuarie 2014
Covaci nr. 16

Categorii: Targuri

BUCHAREST IN ART presents - SALES IN BUCHAREST - URBAN CULTURE, MUSIC & SHOPPING EXHIBITION 25-26 ianuarie // 11:00 - 29:00 // CAFENEAUA VECHE BAR (Strada Covaci nr.16)

Pe 25 si 26 ianuarie, la CAFENEAUA VECHE BAR, va avea loc cea de a 8-a editie BUCHAREST IN ART, un concept ce promoveaza tinerii artisti.

Am pornit de la o idee simpla, insa ne-am propus sa mergem pe mai multe planuri, sa imbinam diferite stiluri, sa oferim lucruri inedite, cu personalitate, fiecare avand o poveste de spus.

Astfel, avem placerea sa te invitam la o editie proaspata, creata special pentru tine - SALES IN BUCHAREST- intr-o locatie noncomformista pentru reusita unui eveniment 100% urban.

☻Pentru ca este primul FASHION FAIR pe anul 2014, pentru ca a inceput sezonul cumparaturilor masive, toate colectiile prezente la eveniment vor fi imbalsamate cu preturi irezistibile, greu de refuzat!
Perioada reduceriolor este cea mai asteptata, iar- SALES IN BUCHAREST- aduce intr-o singur loc peste 30 de artisti ce pun la dispozitie o mare varietate de produse fashion, design, vintage, handmade & coockies, pentru ca sesiunea de shopping sa fie cat mai placuta. Asadar, inarmati-va cu voie buna, inspiratie, creativitate and feel free to shopp!!!

☻O tinuta nu este completa fara un make-up impecabil. Prezenta celor de la Le Coquette Salon (https://www.facebook.com/lecoquetttesalon) va fi indispensabila!
Cele doua stiliste Ana Maria Niculae si Beatrice Voinea iti vor destainui tainele esteticii si corectitudintea unui machiaj perfect.
Pe toata durata evenimentului pasionatele vor primi gratuit o sesiune de makeup profestionist.

Poti sa alegi intre muzica, arta si shopping?
Dupa acest weekend vei putea raspunde la aceasta intrebare, iar in functie de raspunsul tau, noi vom lua decizii pentru urmatorul BUCHAREST IN ...

Be special ♥ sexy ♥ wonderful ♥ & ready to shop!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

☻CAND: 25 - 26 ianuarie
☻ORA: 12:00 - 19:00
☻UNDE: Cafeneaua Veche Bar (Strada Covaci nr.16)
☻INTRARE: Libera
☻DRESS CODE: Fii tu!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1390081407917008/

Pret bilet: Libera

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 840

Eveniment postat de organizator

bucharest in art

Adaugat in urma cu 3721 zile, 20 Ian. 2014

Adaugat de Bucharest in Art

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .