poze tabara de ski pentru adolescen i in austria
poze tabara de ski pentru adolescen i in austria poze tabara de ski pentru adolescen i in austria poze tabara de ski pentru adolescen i in austria

Tabără de ski pentru adolescenți în AUSTRIA

Bucuresti , Dachstein, Austria. Sâmbătă 6 Februarie 2016 06:30 - Duminică 14 Februarie 2016
Dachstein, Austria

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 10/15

Tabără de ski pentru adolescenţi în AUSTRIA cu ACADEMIA 1,61

Pârtiile din Romania nu vă mai satisfac? Vreți o aventură pe cinste vacanța aceasta? Atunci haideți cu noi în tabăra de ski pentru copii în Austria!

Ne așteaptă 123 km de pârtii perfecte, 4 munți pe care să-i parcurgem fară să scoatem clăparii, 44 de instalații moderne pe cablu, Snow park și o groază de alte zone pline de zăpadă și distracție, Aflat în top 5 domenii schiabile din Austria, Schladming- Dachstein a fost votat cel mai bun domeniu schiabil din Europa în 2010 și 2013 și a primit de asemenea premiile “Best for Families” & “Best for Advanced”.

Vom sta într-o pensiune tradițională unde vom avea cadrul perfect pentru jocuri de seara, cursuri de improvizatie și alte activități.
La fel ca în toate acţiunile organizate de noi, această tabără de ski va fi mai mult decât o simplă excursie la munte. Vom pune accent pe dezvoltarea personală, vă vom pune probleme fizice si de caracter, vă vom face să vă exersati în aceeasi măsură şi trupul şi mintea şi vă vom îndruma spre a vă găsi un echilibru în modul în care interacţionaţi cu ceilalţi şi în modul în care vă integraţi în echipa.

Urși polari, adunarea!

Mai multe detalii: http://academia161.ro/?portfolio=tabara-de-schi-pentru-adolescenti-in-austria-ursi-polari-modul-iii

Pret bilet: 3982 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1454

Eveniment postat de organizator

anca secu

Adaugat in urma cu 3054 zile, 18 Nov. 2015

Adaugat de Academia 1,61

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .