poze  roots music night soul serenade live in centrul cultural artida

Roots Music Night: Soul Serenade LIVE in Centrul Cultural Artida

Bucuresti , Henri Coanda 38. Sâmbătă 12 Aprilie 2014 21:00 - Sâmbătă 12 Aprilie 2014

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Numar min/max participanti: 20/40

Sambata, 12 aprilie, ora 21.00, va asteptam cu drag pentru o seara de roots music in compania trio-ului acustic Soul Serenade!

Sambata, 12 aprilie, ora 21.00, va asteptam cu drag pentru o seara de roots music in compania trio-ului acustic Soul Serenade!

Pret bilet 20 lei/ rezervari in limita locurilor dinponibile la: 0726.009.051.
https://www.facebook.com/centrulartidava/info

WE'VE GOT SOME STEADY ROLLIN' MUSIC TO SPICE UP YOUR SATURDAY NIGHT!

Soul Serenade (https://www.facebook.com/soulserenadeofficial) este o noua si revigoranta interpretare acustica a muzicii blues, soul si gospel care continua sa exploreze idei, emotii prin cea mai pura forma a muzicii.
Au concertat intensiv de la formarea trupei in vara anului 2011 pana in prezent in toate localurile de profil din Bucuresti.
Trio-ul de blues acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.

În martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind și prima participare a României la acest festival/concurs.

A fost una din formatiile internationale invitate sa participe la seria de concerte "Blues After Work" de la Centre Culturel Abbeye de Neumunster din Luxembourg. (iulie 2013)

In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta.Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind si punctul culminant al festivalului.

Pe plan local Soul Serenade a participat la: Street Delivery (Bucuresti) 2013, Muscel Cloverfest 2013 si Bulz&Blues 2013 (Food Revolution Day, acțiune globală inițiată de Jamie Oliver).

A fost, de asemenea, invitată la numeroase emisiuni de profil, printre care: "Psihologul Muzical" cu Andrei Partoș, "Acadeaua" prezentată de AG Weinberger pe postul TVR2, "Sala de repetiții" Radio3net Florian Pitiș ,RRV Live (Radio Republika Verde).

Componenta:

Adelina Chivu – voce, kazoo
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta & tamburina
Codrut Andrei – mandolina,voce

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/612524738822456/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1105

Eveniment postat de organizator

soulserenadeofficial

Adaugat in urma cu 3461 zile, 03 Apr. 2014

Adaugat de soulserenadeofficial

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .