poze the color run romania
poze the color run romania poze the color run romania poze the color run romania

The Color Run Romania

Bucuresti , Parcul Tineretului. Sâmbătă 26 Aprilie 2014 16:00
Parcul Tineretului

Categorii: Sport si Excursii

The Color RunTM - cunoscută și drept ”The Happiest 5K on the Planet” - este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. Albul devine curcubeu!

Pe 26 Aprilie, în Parcul Tineretului din București va avea loc prima cursă The Color RunTM, alte trei evenimente din aceeași categorie urmând să se desfășoare în țară pe parcursul acestui an.
Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color RunTM este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.
Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un uriaş festival unde folosim din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense. Credeţi-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!
Avem doar două reguli, uşor de urmat:
1. Începe cursa în haine albe.
2. Treci linia de sosire scăldat în culori.
The Color RunTM a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012, şi a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013. Din 2014 The Color RunTM vine şi în România!

Mai multe detalii: http://thecolorrun.ro/bucuresti/info

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2635
Cuvinte cheie: Parcul Tineretului

Eveniment postat de organizator

thecolorrunromania

Adaugat in urma cu 3704 zile, 27 Feb. 2014

Adaugat de TheColorRunRomania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .