poze happy party 2 ani de la deschiderea happy cinema buzau

Happy Party: 2 ani de la deschiderea Happy Cinema Buzău

Buzau , Buzau. Joi 26 Aprilie 2018 19:00
pin Happy Cinema Buzău Bulevardul Unirii nr. 3101A

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 1/178

Pe 26 aprilie ești invitat la un Happy Party: celebrează doi ani de la lansarea Happy Cinema Buzău

Happy Cinema Buzău sărbătorește pe 26 aprilie doi ani de la lansare! Spectatorii care vin la avanpremiera mult așteptatului film Avengers: Infinity War 3D de la ora 19:00 vor fi îndulciți cu tort și binedispuși cu șampanie. Vino la un “HAPPY Party” cu prietenii să te bucuri de un blockbuster veritabil și să ai o seară de distracție garantată.

Sărbătorim doi ani cu șampanie, tort și Avengers: Infinity War 3D, un film cu o distribuție de excepție, din care fac parte Scarlett Johansson, Tom Hiddleston, Chris Hemsworth, Chris Pratt, Chris Evans, Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch și Zoe Saldana. Costul pentru biletul la avanpremieră este 26 lei/adult și 18 lei/copil.

Pe măsură ce Răzbunătorii (the Avengers) și aliații lor continuă să protejeze, ca o echipă, lumea de amenințările prea mari pentru a fi înfruntate de oricare dintre ei pe cont propriu, un nou pericol apare din tenebrele cosmosului: Thanos.

Un tiran de o ticăloșie intergalactică, Thanos vrea să pună mâna pe toate cele 6 Pietre ale Infinitului (Infinity Stones), niște artefacte de o putere inimaginabilă, și să le folosească pentru a-și impune voința plină de răutate asupra întregii realități.

Tot ce au încercat să apere, toți răufăcătorii cu care s-au luptat până acum, totul pare că i-a condus pe Răzbunători către acest moment în care soarta Pământului și a existenței însăși devine mai incertă ca niciodată.

Trailer: https://youtu.be/xXZaudGetXc

Întregul program al cinematografului poate fi urmărit pe www.happycinema.ro

Mai multe detalii: https://www.happycinema.ro/

Pret bilet: 26 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 468
Cuvinte cheie: Buzau

Eveniment postat de organizator

happycinema

Adaugat in urma cu 1748 zile, 19 Apr. 2018

Adaugat de happycinema

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 109

  • Ai ceva de zis?

    .