poze stand up show cu maria mincu banciu la re i a

Stand up show cu Maria,Mincu & Banciu la Reșița

Caras-Severin , Resita. Marţi 14 Noiembrie 2017 20:00
Cinema DACIA, Bd. Republicii nr. 15

Categorii: Spectacole si Filme

Câștigătoarea Editiei 2016 iumor, Maria Popovici ajunge la tine în oraș! Maria Popovici si Mincu vă aşteaptă anul acesta în al doilea Turneu National, alături de invitatul lor, Alexandru Banciu.

Au pornit din nou la drum prin toată țara cu un nou show de stand-up comedy, scris si realizat de ei! Haideți la spectacole sa aflati prin ce au mai trecut cei doi, dacă Mincu si-a mai schimbat maşina sau daca Maria a fost cerută sau nu în sfârşit în căsătorie. Indiferent de situație, comedianții vă garantează o super-seară!

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up.
Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul.

La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic iar Mincu pe a doua.
Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ''STAND UP Fest 2016'', cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.
De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment

Maria crede că: “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.”

Informații 0738 219 678
Casierie bilete – la cinema in zilele de Mie, Joi, Sâmbata si Duminica intre 18.00-20.00
Bilete online la acest link: https://goo.gl/vvM6KV

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 744
Cuvinte cheie: Resita
lavi

Adaugat in urma cu 2341 zile, 30 Oct. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .