poze tabara intoarcerea la feminitate
poze tabara intoarcerea la feminitate

Tabara Intoarcerea la feminitate

Cluj , Baita. Joi 29 Octombrie 2015 18:00 - Miercuri 4 Noiembrie 2015
Baita

Categorii: Conferinte si Seminarii , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/15

Intoarcerea la Feminitate

Femeia și energia feminină are nevoie de spațiul potrivit, are nevoie de timp pentru a se deschise și a înflori. Schimbările se întâmplă în timp iar zidurile/poveștile pe care le-am ridicat în atâția ani nu pot dispărea peste noapte.

De aceea te invit la un retreat de 5 zile jsi umatete, cu Răsfăț, cu blândețe, cu determinare de a renunța la poveștile care ne țin mici. 5 zile si jumatate dedicate doar ție, celei mai importante persoane, zile în care corpul, mintea și emoțiile tale vor lăsa garda jos și te vei descoperi în frumusețea ta.

Că noi Femeile suntem tare frumoase, pline de energie și bucurie…doar ca uneori uităm asta… Atunci când suntem conectate la noi, toate celelalte lucruri/domenii din viata noastra merg de la sine…pentru ca suntem pline de Strălucire, Bucurie, Iubire și Radiem.

Iar în momentul în care venim împreună cu alte femei competiția se transformă în colaborare. Apar prietenii de o viață, ne regăsim în poveștile altor femei și ne vindecăm prin susținerea pe care o primim și prin faptul că suntem văzute în frumusețea noastră.

Această tabără este ocazia să ne uităm la cine suntem noi ca și Femei Acum dintr-un spațiu de onestitate și curiozitate: ce ne dorim, ce ne place, ce nu ne place, ce ne doare, ce ne pasionează, cum suntem, cine suntem. O călătorie spre interiorul nostru cu inima deschisă, în vulnerabilitate si cu răbdare.

Dincolo de ce ni s-a spus să fim sau să ne comportăm vom Descoperi cum suntem noi, ce ne face naturale și noi Înșine.

O femeie în explorarea ei are nevoie de:

– Spațiu sigur și protector pentru ca ea să se simtă in siguranță să se exprime cu tot ce este in interior.

– Timp și Răbdare pentru ca știm ca energia feminină are nevoie de timp pentru a se exprima din profunzimea ei. În loc de fugă si concluzii rapide vom aștepta răbdătoare ca după măști și expresii false să apară Trăirea Autentică

– A fi Văzută. pentru a integra aspecte din noi acestea au nevoie sa fie văzute si admirate pentru a fi acceptate si de noi. a fi vazută vulnerabilă, a fi vazută in conectarea cu divinul, a fi vazută cu durere, a fi vazută cu inima deschisă, a fi vazută conectată cu senzualitatea, etc

Vom pătrunde în misterele feminității prin dans, mantre indiene, ritualuri de inchidere a unor experiente/relatii, atingere, meditație, împărtășiri, exerciții de respirație, exercitii tao/tantra, activare de arhetipuri, practici energetice, practica cu oul de jad, shaking, etc. Vom lăsa mintea deoparte, vom vindeca povești vechi, ne vom cunoaște fetița interioră și cum să avem grijă de ea, ne vom asuma femeia, vom vindeca relația de rușine pe care o avem cu corpul, ne vom lăsa inima frumoasă să se arate și vom învăța să primim Femeia care deja Suntem.

Iar când ne vom găsi această Femeie Unică și Frumoasă o vom sărbatori!!!

Mai multe detalii: http://femeiatrezita.com/2015/07/29/tabara-intoarcerea-la-feminitate/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 973

Eveniment postat de organizator

lia bolte

Adaugat in urma cu 3161 zile, 03 Aug. 2015

Adaugat de Lia6767

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

  • Ai ceva de zis?

    .