poze saptamana de con tientizare a creierului mind your brain
poze saptamana de con tientizare a creierului mind your brain

Săptămâna de conștientizare a creierului -Mind your brain

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 16 Martie 2015 15:45 - Sâmbătă 21 Martie 2015

Categorii: Alte Evenimente , Sport si Excursii , Conferinte si Seminarii

Te așteptăm la activitățile proiectul „Mind Your Brain!” ediția a II-a din cadrul Săptămânii de Conștientizare a Creierului.

În perioada 16-21 martie 2015, Platforma SkyRA de Imagistică Avansată –RMNf/EEG- în Neuroștiințele Cognitive Clinice din cadrul International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, „spin-off” academic al Departamentului de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Universitatea Babeș-Bolyai, cu sprijin financiar din partea The European Dana Alliance for the Brain și Federation of European Neurosciences Societies, implementează proiectul „Mind Your Brain!”, în cadrul Săptămânii de Conștientizare a Creierului (Brain Awareness Week, BAW), un eveniment care se desfășoară simultan în multiple locuri la nivel mondial și care are drept scop popularizarea cercetării științifice a creierului și a progreselor în diagnosticul, tratamentul și prevenția afecțiunilor creierului, precum demența, depresia sau tulburările de somn.
Activitățile derulate în Cluj prin proiectul „Mind Your Brain!” sunt incluse în calendarul Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, fiind ateliere interactive și prelegeri adresate publicului larg (neuroștiințe și comportamentul economic, depresie, efectele fumatului la nivelul creierului, durere), demonstrații realizate pe platformele de cercetare din cadrul Institutului, activități adresate copiilor și adolescenților, proiecții video urmate de discuții interactive, sesiune de activități fizice (zumba) și, distribuire de materiale informative. Intrarea este liberă la toate activitățile.
Evenimentul este organizat în colaborare cu Biblioteca Universitară Lucian Blaga, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților, Oz Family Club, NeuronKid.
Pentru mai multe detalii, accesați pagina Facebook a Institutului sau contactați-ne prin email la cristina.mogoase@ubbcluj.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.800152213398531.1073741838.457130587700697&type=3

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 571

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 1856 zile, 11 Mar. 2015

Adaugat de voluntarbaw

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
stand up comedy teo vio i costel despre ce vorbim

Stand Up Comedy: Teo, Vio și Costel - Despre ce vorbim

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 12 Aprilie 2020
cluj seminar gratuit atrage abunden a in viata ta

Cluj. Seminar gratuit – Atrage Abundența în Viata Ta!

Cluj, Cluj-Napoca. 28 Apr 2020 - 28 Apr 2020
  • Ai ceva de zis?

    .