poze expo sanatate din natura vivo cluj napoca

Expo Sănătate din Natură - VIVO! Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 31 Octombrie 2019 10:00 - Duminică 3 Noiembrie 2019
Strada Avram Iancu, 492-500, Florești

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 5000/15000

Vă invităm, pentru prima oară la Cluj, la un nou eveniment național în zona Transilvaniei ce promovează un stil de viață sănătos.

Evenimentul se numește „Expo Sănătate din Natură”, este la ediția a V-a și se va desfășura timp de 4 zile în VIVO! Cluj.

Expoziția cu Vânzare Sănătate din Natură este un eveniment care promovează naturalul pentru un stil de viață sănătos: suplimente nutritive, alimentația vegană și vegetariană, cosmetice bio, uleiuri esențiale organice, echipamente și aparatură pentru sănătate și sport, ionizatoare și filtre de apă, nutriție și dietă, mâncare organică, produse bio, estetică și întreținere corporală, cărți spirituale, pandative, pietre semiprețioase, produse hand made, cafea terapeutică, produse apicole, yoga, terapii complementare, etc.

Persoana din spatele evenimentului, doamna Dr. Mihaela Olaru, își argumentează efortul evidențiind câteva motive cât se poate de importante:
”Sănătate din Natură a apărut extrem de natural într-o societate în care alimentația nesănătoasă și poluarea sunt realități din ce în ce mai înfricoșătoare. Pentru a putea să le oferim și copiilor noștri aceeași lume frumoasă în care am trăit și în care continuăm să trăim, trebuie să îi educăm să mănânce sănătos, să consume resursele într-un mod cât mai eficient și verde și să se bucure de cele mai mărunte lucruri. Ne-am gândit, așadar, să strângem alături de noi toate firmele cărora le pasă de mediul înconjurător și de oameni și de asemenea, să strângem copii și adulți care încearcă să învețe cât mai multe despre un stil de viață sănătos.”

Sănătate din Natură reușește să adune sub același acoperiș numeroși antreprenori din întreaga țară. Domeniile firmelor acoperă aproape tot ceea ce înseamnă natural - ecologic și servicii în susținerea sănătății.

Lista poate să continue, în condițiile în care mizăm pe toate domeniile care pot aduce o îmbunătățire serioasă asupra organismului, psihicului uman și calității vieții în general.

În cadrul Expoziției vor avea loc multe Tombole cu Premii de la toți participanții.

Pentru informații suplimentare contactați-ne la:

email: expo.sanatate.din.natura@gmail.com
website: https://expo-sanatate-din-natura.ro
telefon: 0752 152 616

Intrarea Liberă!

Mai multe detalii: https://expo-sanatate-din-natura.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1040

Eveniment postat de organizator

claudiu gradinaru

Adaugat in urma cu 1159 zile, 07 Oct. 2019

Adaugat de Expo Natura

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
crazy for you editia iii a

Crazy for you - editia III-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .