poze cursul de organizare de evenimente acum si in orasul cluj napoca

Cursul de organizare de evenimente, acum si in orasul Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 20 Iulie 2013 10:00 - Duminică 21 Iulie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/15

Unicul curs de specializare in domeniul organizarii de evenimente, acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari(ANC).

In luna iulie, orasul Cluj Napoca va gazdui un nou curs de Planificare si organizare a evenimentelor dedicat tuturor celor care doresc sa invete cele mai noi tehnici de management si promovare a evenimentelor sau celor care planuiesc sa demareze o afacere in unul dintre cele mai prolifice industrii din Romania din acest moment.

Obiectivul training-ului este de a specializa practic participantii la curs in crearea unui concept de eveniment care sa urmareasca tendintele pietii, in realizarea unei strategii de promovare a evenimentului care sa cuprinda toate canalele media si new media accesate de publicul tinta vizat si in estimarea si planificarea cheltuielilor aferente organizarii evenimentului, astfel incat sa devina o afacere profitabila.

Cursul de Planificare si organizare a evenimentelor se va desfasura in orasul Cluj Napoca, in perioada 20-21 iulie, sustinut de Creative Business Management. Grupa minima de participanti este de 10 persoane, iar locul de desfasurare al cursului va fi comunicat ulterior si stabilit in functie de numarul de persoane inscrise.

Tematica training-ului va cuprinde subiecte precum:
- Care este grupul dumneavoastra tinta? Cine sunt participantii la eveniment? Cine si la ce se asteapta? Ce nevoie si asteptari are grupul tinta?
- Ce fel de evenimente exista si cum gestionam evenimentele de marketing?
- Cum se realizeaza conceptul unui eveniment si de ce factori tinem cont atunci cand definitivam structura si tematica unui eveniment.
- Comunicarea cu mass-media. Realizarea parteneriatelor media si obtinerea sponsorilor.(Pachete de promovare, pachete de sponsorizare, strategia de ocmunicare a evenimentului).
- Realizarea bugetului de eveniment si estimarea cheltuielilor
- Metode de evaluarea a feedback-ului obtinut in urma evenimentului

Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!” In 2012 a obtinut certificarea in management de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Costul formarii este de 600 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere este 10 iulie 2013.

Se acorda si reduceri de grup:
• 5%/cursant- pentru participarea a 2 persoane (colegi/prieteni)
• 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane (colegi/prieteni)
• 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro. Persoana de contact: Ruxandra Simion.

Mai multe detalii: http://www.cbmanagement.ro/cursul-de-organizare-de-evenimente-acum-si-in-orasul-Cluj-Napoca!.html

Pret bilet: 600 Lei

Comenteaza pe Facebook
creativebusiness

Adaugat in urma cu 3942 zile, 04 Iul. 2013

Adaugat de Creativebusiness

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .