poze dare to share

Dare To Share

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 13 Martie 2016 18:00 - Duminică 13 Martie 2016
Casa Boema, Strada Iuliu Maniu numarul 34, 400095 Cluj-Napoca

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 50/300

Pe data de 13 martie 2016, la ora 18.00, la Casa Boema (Iuliu Maniu nr. 34), echipa 13 cu Atitudine îi invită pe clujeni să celebreze alături de ea împlinirea a 2 ani de la demararea proiectului cu același nume, o inițiativă dedicată atitudinii altruiste, dragostei și generozității față de semenii noștri. Evenimentul ”Dare to Share” se adresează atât celor care s-au implicat deja în proiectul 13 cu Atitudine, dar și în orice altă inițiativă menită să susțină o cauză nobilă, precum și celor care acum doresc să facă primul pas.

Cluj, îndrăznește să dăruiești!

Pe data de 13 martie 2016, la ora 18.00, la Casa Boema (Iuliu Maniu nr. 34), echipa 13 cu Atitudine îi invită pe clujeni să celebreze alături de ea împlinirea a 2 ani de la demararea proiectului cu același nume, o inițiativă dedicată atitudinii altruiste, dragostei și generozității față de semenii noștri.

Evenimentul ”Dare to Share” se adresează atât celor care s-au implicat deja în proiectul 13 cu Atitudine, dar și în orice altă inițiativă menită să susțină o cauză nobilă, precum și celor care acum doresc să facă primul pas.

Mihail și Alexandra Ungureanu, invitați speciali.
La fel ca toate evenimentele organizate de echipa 13 cu Atitudine, și această aniversare se încadrează în aceeași sferă caritabilă, a fundraising-ului. Asociațiile care au făcut parte din proiect de-a lungul celor doi ani, cum sunt Little People România, Asociația Alfa Grup, Autism Transilvania, Tabăra Yuppi Tabor sau Asociația Derzelas, vor avea ocazia să-și liciteze un obiect reprezentativ pentru cauza pe care o susțin.

Magia serii va fi desăvârșită de momente artistice, oferite din suflet pentru acest eveniment de către invitații speciali ai evenimentului: Alexandra Ungureanu & FRIENDS - Alex Musat, Nora Deneș și DJ Blanilla, Mihail Sandu, Bogdan Bob Rădulescu.

Informații și rezervări se fac la adresa de e-mail office@catwalksalon.ro, iar biletele se achiziționează, la prețul de 150 RON, din următoarele locații:
 Salon Catwalk by Ramona Mindru - Str. Mihai Eminescu nr. 13;
 Casa Boema - Str. Iuliu Maniu nr. 34.
Evenimentul este organizat de echipa Catwalk by Ramona Mindru împreună cu Asociația Little People România și Casa Boema și este susținut de partenerii: Napoca Fm, Radio Impuls, Crama La Salina, alături de sponsorul Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

Toate fondurile adunate, atât din vânzarea biletelor, cât și din sumele obținute în urma licitațiilor vor fi direcționate către asociațiile clujene beneficiare ale proiectului 13 cu Atitudine.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1718446375100533/

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 466

Eveniment postat de organizator

borda andrada

Adaugat in urma cu 1783 zile, 03 Mar. 2016

Adaugat de Borda13629

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .