poze fabrica de antreprenori la cluj

Fabrica de Antreprenori la Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 17 Noiembrie 2011 - Marţi 22 Noiembrie 2011
Centrul de Dezvoltare a Carierei, filiala Cluj

Categorii: Alte Evenimente

Cel mai complex proiect de antreprenoriat organizat vreodată în mediul universitar clujean

Centrul de Dezvoltare a Carierei, filiala Cluj, organizează Fabrica de Antreprenori – cel mai complex proiect de antreprenoriat organizat vreodată în mediul universitar clujean. Evenimentul va avea loc în perioada 17 – 22 noiembrie şi se adresează studenţilor clujeni cu vârsta de până la 25 de ani. Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale a celor 60 de studenţi, care vor beneficia de dezvoltarea competenţelor şi cunoştinţelor pe parcursul a 6 zile de training-uri, vizite la companii şi discuţii cu antreprenori locali de succes.

Prin intermediul acestui proiect, tinerii care au o idee de afacere şi doresc să o implementeze au şansa de a o prezenta unor membri din mediul de afaceri clujean. Evenimentul se va desfăşura sub formă de training-uri pentru Dezvoltare personală şi Planificare a Carierei, Leadership, Management al timpului, creare de Business Plan etc, precum şi vizite la 3 firme de succes din Cluj. Evenimentul va reuni cadre didactice, studenţi, traineri şi oameni de afaceri din cadrul unor importante firme clujene, precum şi reprezentanţi ai ONG-urilor.

Participanţii la eveniment vor învăţa cum se creeaza un plan de afaceri şi în ultima zi îl vor prezenta unui juriu, format din antreprenori. Participantul cu cel mai reuşit plan de afaceri va obţine marele premiu de 2000 LEI !
Înscrierea este gratuită ! Pentru aplicare, doritorii trebuie doar să trimită un CV cu menţiunea “Fabrica de Antreprenori” în subiect, la adresa cluj@careercenter.ro până în data de 12 noiembrie, ora 21:00. Înscrierea se face în ordinea aplicărilor.

Mai multe detalii: http://www.clujlife.com

Comenteaza pe Facebook
monica

Adaugat in urma cu 3153 zile, 20 Oct. 2011

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta in delta dunarii 2020

Vacanta in Delta Dunarii 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Iun 2020 - 26 Iun 2020
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .