poze liberty multirotor racing

Liberty Multirotor Racing

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 26 August 2017 12:00 - Duminică 27 August 2017
Liberty Technology Park, str. Garii, nr. 21

Categorii: Alte Evenimente

Liberty Multirotor Racing 2017 – competiţie

Asociația Română de Aeromodelism organizează în parteneriat cu Liberty Technology Park, competiţia “Liberty Multirotor Racing 2017”.

Scopul aceștui eveniment este prin esență promovarea aeromodelismului și a modelismului în general și face parte din campania inițiată de catre Asociația Română de Aeromodelism de a organiza competiții cu caracter deschis venind astfel în sprijinul pasionaților acestui sport nobil.

Multirotor Racing este un tip nou de sport cu aeromodele, care este cel mai popular în rândul bărbaților cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani. Piloții se luptă reciproc pe o pistă, iar câștigătorul este determinat de finalizarea cursei în cel mai scurt timp. Pista este formată din anumite puncte de control și porți pe care piloții trebuie să le execute pentru a finaliza cursul în mod corespunzător.

Ce este un Multirotor Racing? Din punct de vedere tehnic este un “quadcopter”, care este un aeromodel cu patru motoare și patru elici. Multirotoarele de curse sunt făcute pentru a fi agile și pentru a fi manevrate cu ușurință. Piloții își zboară multirotoarele prin diferite tipuri de piste folosind o radiocomandă RC și ochelari FPV. Multirotoarele sunt echipate cu camere de luat vederi prin care vederea din multirotor este transmisă ochelarilor FPV. Multirotoarele sunt controlate cu două joystick-uri pe radiocomanda RC – cei mai buni piloți au o mână constantă și reflexe rapide.

Cum arata o cursa cu multirotoare? Participanții stau alături unul în celălalt în cabinele lor staționare – radiocomanda RC în mână și ochelarii FPV (First-person view). Fiecare multirotor (echipă) are o culoare LED indicată, astfel încât spectatorii să le poată identifica cu ușurință. Cu o linie de pornire și sosire setată, pista este un curs tridimensional, iar multirotoarele trebuie să zboare în sus, în jos, în jurul și prin diferite puncte de control, obstacole, tunele și porți. În timpul unei curse, multirotoarele pot atinge viteze de până la 140 km / h cu accelerație de la 0-100 km / h în 1,8 secunde.

Mai multe detalii: http://www.ilikecluj.ro/26-27-august-liberty-multirotor-racing/

Pret bilet: liber

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 913
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
ilkecluj

Adaugat in urma cu 2433 zile, 25 Aug. 2017

Adaugat de ILikeCluj

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 947

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .