poze concert rava

Concert Rava

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 11 Iulie 2009 21:00
Irish Music Pub - str. Horea, nr. 5

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte

Concert: Rava in Irish Music Pub in data de 11 iulie. Evenimentul incepe de la ora 21:00. Intrare 7 Ron.


In anul 2005, Lucian Curelariu (voce si chitara armonie) si Bogdan Hapliuc (chitara solo, voce) se intalnesc in Iasi si pun bazele unei formatii de Pop Rock / Alternative / Indie ce va purta numele RAVA, iar la scurt timp, alaturi de Mihai Rebiga - bas, Dan Hrimiuc - tobe are loc primul concert in Club 60's din Suceava.
Dupa o perioada in care se compun multe piese, in luna martie 2007, RAVA inregistreaza la Brasov piesele "Down This Road" si "Feel You". Prima dintre ele este aleasa sa apara pe o compilatie (nr. 2) din cadrul proiectului « Manifest Yourself », initiat de revista « Sunete ».
Desi trupa isi face rodajul alaturi de nume sonore ale rock-ului precum Zdob si Zdub, respectiv Thunderstorm si Protest Urban, problemele nu intarzie sa apara, astfel ca vechea formula a trupei se sparge. Noua componenta vine cu un aer proaspat de rock alternativ cu influente brit-pop si chiar punk, moment in care RAVA se defineste ca acronimul expresiei latine Revenio Ad Veritatem Aeternam (Revin la Adevarul Etern).

Reactiile nu intarzie sa apara, trupa apare in presa scrisa locala si la diverse posturi de radio si televiziune (Radio Vox T Iasi, Radio Guerilla, Tele M, TVR Iasi, etc.), iar concertele se muta in tara: la Costinesti, Radauti, Vama Veche, Periam (Timis), Tg. Mures, in cadrul unor concerte-recital sau a unor evenimente ca Festivalul Rock la Mures sau Festivalul Trupelor Locale (trupa castigand locul I la sectiunea rock, locul I pentru cea mai buna piesa cu " Liar" si cea mai buna voce). In luna august, postul de Radio City FM introduce piesa "Ignorant Toy" in topul celor mai bune piese rock romanesti ale momentului.
Din luna martie 2009, RAVA redevine cvintet, odata cu alaturarea lui Liviu Marian la clape. In prezent RAVA se afla in perioada de finalizare a primului material discografic, programata pentru inceputul lunii iulie. ** sursa: partytude.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 980
Cuvinte cheie: Rock , Evenimente Cluj-Napoca
vinsieu

Adaugat in urma cu 3761 zile, 01 Iul. 2009

Adaugat de VinSiEu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 178

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
israel 29 30 noiembre 2019 o vacanta de vis

Israel 29-30 Noiembre 2019 O vacanta de vis

Cluj, Cluj-Napoca. 26 Nov 2019 - 30 Nov 2019
taxi primii 20 de ani

Taxi: Primii 20 de ani

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 24 Octombrie 2019
de staat

DE STAAT

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 25 Octombrie 2019
alifantis fragileband turneul memorabilia

Alifantis & FragileBand - Turneul Memorabilia

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .