poze curs acreditat cnfpa formator cluj napoca formeaza te pentru a i forma pe altii

Curs acreditat CNFPA ”Formator” CLUJ NAPOCA - Formeaza-te pentru a-i forma pe altii!

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 6 Aprilie 2011 17:30 - Duminică 10 Aprilie 2011
Hotel Onix

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 15/18

6 motive să alegi acum acest curs: 1. generează traineri capabili (vezi recenziile prin click aici); 2. participanții vor beneficia ulerior de suport pentru practică (programul beta Training); 3. este un curs atipic bazat in proportie de 80% pe aplicații practice; 4. pentru ca este organizat de Extreme Training si susținut de Marian Rujoiu; 5. pentru că meriți să beneficiezi de un curs de calitate; 6. pentru că este un curs unde poți veni pentru cerificare însă primești mult mai mult: curaj, atitudine, siguranță, clarificare și perspective reale în cariera de trainer;

Curs acreditat CNFPA ” Formator” (6 zile)
6-10 APRILIE 2011
CLUJ NAPOCA

Se spune ca lucrurile se fac in viata la timpul lor. Ideal ar fi sa le iei pe rand, sa iti dai timp sa le traiesti si sa le lasi sa te transforme. Din pacate suntem mereu contra cronometru si poate ca uneori, in goana dupa dezvoltarea planului profesional, pierdem prea mult din cel personal. Si invers. Sunt rare situatiile in care faci un lucru care iti permite dezvoltarea bidirectional, in urma caruia te simti implinit si transformat, in urma caruia simti ca ceata se ridica si directiile se contureaza si devin clare.
Cursul de Formator este unul din acele lucruri. Nu poti sa ramai neschimbat, la fel cum nu poti sa nu pleci de la curs cu dedicatie si iubire fata de aceasta meserie. Sigur…sa fii trainer e greu dar iti poate da cele mai mari satisfactii pe care mintea umana le poate percepe. TU faci, TU creezi, TU esti in centru. Depinde de TINE. E un curs proiectat pentru TINE!

Cursul de “Formator” organizat de Extreme Training este un curs de specializare cu certificare CNFPA (Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii). Structura programului de formare corespunde cerintelor standardului ocupationl al ocupatiei de formator.
6 motive să alegi acum acest curs:
1. generează traineri capabili (vezi recenziile prin click aici);
2. participanții vor beneficia ulerior de suport pentru practică (programul beta Training);
3. este un curs atipic bazat in proportie de 80% pe aplicații practice;
4. pentru ca este organizat de Extreme Training si susținut de Marian Rujoiu;
5. pentru că meriți să beneficiezi de un curs de calitate;
6. pentru că este un curs unde poți veni pentru cerificare însă primești mult mai mult: curaj, atitudine, siguranță, clarificare și perspective reale în cariera de trainer;
Obiectivul cursului este de a pregati traineri capabili pentru ocupatia de Formator (cod COR 241205). Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor de a practica meseria de Formator.
Cui se adreseaza acest curs?
• Cursul se adreseaza persoanelor care vor sa profeseze in domeniul serviciilor de formare profesionala, respectand cerintele UE privind cadrul european pentru asigurarea calitatii in educatie si formare profesionala
• Instructori, profesori, traineri care vor sa isi imbunatateasca abilitatile de formare;
• Persoanelor care practica aceasta meserie, insa vor pe langa cerificare si noi metode pentru a fi mai buni în ceea ce fac;
TEMATICA
• Determinarea nevoilor de instruire si formare
• Lucrul cu flipchartul si videoproiectorul
• Stabilirea obiectivelor de invatare
• Tehnici de prezentare (elemente verbale si nonverbale)
• Controlul emotiilor
• Livrarea unei prezentari
• Situatii practice in training
• Gestionarea dinamicii grupului
• Gestionarea situatiilor dificile
• Stilul trainerului
• Oferirea feedbackului
• Evaluarea sesiunii de instruire

Metode de lucru folosite in Train the Trainers: filmare video, discutii, studii de caz, sesiuni de instruire, feedback, oferirea de bibliografie, foarte multe exercitii practice, simulari si jocuri de rol. Jocurile de rol filmate vor fi tehnica cea mai folosita pentru dezvoltarea abilitatilor si pentru oferirea unui feedback constructiv privind evolutia participantilor.

Detalii complete si inscrieri pe http://www.traininguri.ro/ro/curs-acreditat-cnfpa-formare-de-formatori-cluj/ la unul din numerele de telefon 0314 25 25 34 / 0731 99 67 09 sau adresa de email ionut.iancu@traininguri.ro (Ionut Iancu – coordonator organizare curs) sau contacteaza-ne sediul central ( 0314 25 25 35 / secretariat@traininguri.ro)

Mai multe detalii: http://www.traininguri.ro/ro/curs-acreditat-cnfpa-formare-de-formatori-cluj/

Pret bilet: 889 Lei

Comenteaza pe Facebook
extreme training

Adaugat in urma cu 3646 zile, 01 Feb. 2011

Adaugat de Extreme Training

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 21

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .