poze ambient construct ambient instal ambient electric
poze ambient construct ambient instal ambient electric poze ambient construct ambient instal ambient electric

AMBIENT CONSTRUCT, AMBIENT INSTAL, AMBIENT ELECTRIC

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 22 Februarie 2012 10:00 - Duminică 26 Februarie 2012
Str. Aurel Vlaicu FN

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Targuri

Numar min/max participanti: 100/150

Targuri Internationale specializate in constructii si instalatii

AMBIENT CONSTRUCT - editia a XXI-a
Targul International AMBIENT CONSTRUCT, specializat in utilaje, echipamente, scule, tehnologii, materiale si servicii pentru constructii, deschide anul acesta cea de a XXI-a editie.
Nume de marca, AMBIENT CONSTRUCT este recunoscut in randul vizitatorilor de specialitate dar si de publicul interesat. Anual, acesta reuneste expozanti din tara si din strainatate, firme care confirma valoarea prin nivelul tehnic si calitativ al produselor / serviciilor expuse si favorizeaza benefic contactele de afaceri.
Domenii AMBIENT CONSTRUCT 2012: arhitectura si proiectare in constructii; materiale, produse si sisteme de izolatii; acoperisuri, invelitori, terase; sisteme de fatade; placari fatade, vopsele, tencuieli, termosisteme; tamplarie si vitraje; adezivi, chituri, piese asamblare; amenajari exterioare, edilitare; elemente de structura si materiale pentru hale industriale; izolatii termice.

AMBIENT INSTAL - editia a XXI-a
Targul International AMBIENT INSTAL, specializat in instalatii sanitare, de gaz, termice, apa-canal, ventilatie si climatizare, a ajuns anul acesta la cea de a XXI-a editie.
Important prin noutatile tehnice si tehnologice pe care le aduce, AMBIENT INSTAL atrage la fiecare editie expozanti si viziatatori din tara si din strainatate.
Tematica targului AMBIENT INSTAL 2012: ehipamente si tehnologii pentru incalzire; vntilatie; ehipamente si tehnologii pentru racire; panouri solare; siteme de epurare si colectare a apelor; ar conditionat; pmpe de caldura; sisteme de masurare si control, automatizari; ssteme de conducte; bterii, obiecte sanitare.
Impreuna cu AMBIENT INSTAL se desfasoara salonul Ambient ELECTRIC, specializat in echipamente, aparataje si materiale electrice, editia a IX-a. Datorita specificului apropiat de activitate, desfasurarea in comun a celor doua evenimente si-a dovedit oportunitatea prin publicul vizitator atras in fiecare an.

Conform traditiei, si anul acesta, AMBIENT CONSTRUCT si AMBIENT INSTAL oferǎ vizitatorilor sansa de a castiga la concursul "Premiile Vizitatorilor" unul din premiile oferite de EXPO Transilvania SA si BAUMAX Romania.

Mai multe detalii: http://www.expo-transilvania.ro

Pret bilet: 3 Lei

Comenteaza pe Facebook
adela

Adaugat in urma cu 3286 zile, 25 Ian. 2012

Adaugat de expo-transilvania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .