poze universitaria liceeum si edu kids

UNIVERSITARIA, LICEEUM si EDU KIDS

Cluj , Cluj-Napoca. Marţi 8 Aprilie 2014 10:00 - Miercuri 9 Aprilie 2014
Centrul expozitional Expo Transilvania, Aurel Vlaicu f.n.

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Targuri

Evenimentul este un instrument de realizare a unei complexe campanii de informare atat in randul copiilor si elevilor, cat si in randul studentilor sau absolventilor care doresc sa isi continue experienta academica

UNIVERSITARIA, LICEEUM si EDU-KIDS
8 – 9 aprilie 2014 , Centrul expozitional EXPO TRANSILVANIA Cluj-Napoca
In perioada 8 – 9 aprilie 2014, la centrul expozitional EXPO Transilvania se desfasoara 3 evenimente educationale deosebit de importante pentru toate nivelurile de scolarizare: UNIVERSITARIA - targ international de servicii academice, LICEEUM - expozitia oprtunitatilor de invatamant liceal si profesional si EDU-KIDS - salon dedicat institutiilor de educatie prescolara si scolara.
Aflat la a XIV-a editie, targul UNIVERSITARIA este organizat de Expo Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj in colaborare cu Uniunea Universitatilor Clujene, beneficiind de experienta institutiilor de studii superioare din Cluj.
Fiind un instrument de realizare a unei complexe campanii de informare atat in randul copiilor si elevilor, cat si in randul studentilor sau absolventilor care doresc sa isi continue experienta academica, evenimentul are scopul de a oferi tuturor institutiilor de profil un cadru adecvat de prezentare a potentialului si ofertei educationale.
Expozantii au oportunitatea de a oferi consultanta educationala viitorilor cursanti si de a indruma tinerii spre tipul de scolarizare care intra in rezonanta cu aptitudinile si dorintele acestora.
Evenimentul se adreseaza tinerilor, copiilor si parintilor acestora care astfel pot intra in contact cu institutiile de invatamant, iar mai apoi, luand în calcul preferintele si propunerile, pot lua o decizie informata in ceea ce priveste viitorul lor.
Targul vine in intampinarea tuturor celor interesati de perfectionare si instruire cu o gama variata de oferte, produse educationale, burse sau alte posibilitati de finantare a studiilor.
Tematica targului cuprinde: universitati din tara si din strainatate, scoli, licee, programe de licenta si master, laboratoare, centre lingvistice, centre culturale, centre artistice, centre de activitati extrascolare, biblioteci, edituri, servicii de management educational, burse si servicii financiare, tabere, materiale si servicii educationale, etc.
O buna educatie este baza unei viitoare cariere de succes!
Informatii suplimentare pe www.expo-transilvania.ro

Mai multe detalii: http://expo-transilvania.ro/eveniment/2014/EDUKID%20%E2%80%93%20LICEEUM%20-%20UNIVERSITARIA/0/despre-targ

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 657

Eveniment postat de organizator

andreica simona

Adaugat in urma cu 2510 zile, 11 Mar. 2014

Adaugat de EXPO Transilvania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .