poze expo prichindel din dragoste pentru copii 14 16 decembrie la sala sporturilor cluj napoca
poze expo prichindel din dragoste pentru copii 14 16 decembrie la sala sporturilor cluj napoca

Expo Prichindel- din dragoste pentru copii- 14-16 decembrie la Sala Sporturilor, Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 14 Decembrie 2012 10:00 - Duminică 16 Decembrie 2012
Sala Sporturilor "Horia Demian" Cluj-Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/3000

Ne face o deosebita placere sa va anuntam ca in aceasta iarna va avea loc a doua ediţie a Targului Expo Prichindel in perioada 14-16 decembrie, la Sala Sporturilor “Horia Demian”, Cluj-Napoca. Acesta va fi cel mai amplu eveniment al sezonului din Cluj-Napoca, dedicat intregii familii si sarbatorilor de iarna. Targul va reuni atat produse cat si servicii pentru copii si parinti. Mai mult, va oferim un loc de joaca gratuit pentru copiii dvs. in toate cele trei zile ale targului si intrare gratuita la seminariile despre santatea fizica si mentala a copilului dvs. De asemenea, va asteptam cu programe artistice, serbari si tombole cu premii. Si, de parca acestea nu ar fi de ajuns, vineri, 14 dec. ora 17:00 o avem alaturi de noi pe doamna Irina Petrea, Supernanny, la seminarul “Retele de jocuri”.

Produsele si serviciile prezente la targ vin din partea: Scoala Internationala Spectrum, Big Step, ING, Gradinita Patricia, Transylvania College, BioGenis, Diego, Cofetaria Dana, Anadent, Kids Décor, Editura ASCR, Alle Kinder, Jucarii Educationale, Playful Learning, Cord Blood, Anteea, Carucioare bebe, Danina, Magazinul pentru copii.

In primul rand, va asteptam sa ne delectam impreuna cu momentele artistice oferite de Playful Learning, T-dance, Palatul copiilor, Gradinita Patricia si Diamond Dance. Mai mult, centrul Playful Learning, Alle Kinder, Jucarii Educationale, Salvati copiii si Atzu Shop va asteapta la locul de joaca in cadrul targului Expo Prichindel pentru:

 constructie jucarii din carton,
 pictat pe fata,
 jonglerii,
 povesti terapeutice,
 confectionare baloane,
 parcurgere traseu cu obstacole; si multe altele.


In al doilea rand, cat timp cei mici participa la momentele artistice si se joaca impreuna cu alti copii la locul de joaca, dumneavoastra, parintii, puteti participa gratuit la seminarii precum:

• Provocari in viata de cuplu dupa nasterea unui copil! Strategii de mentinere a echilibrului si de a evita deteriorarea relatiei,
• Cum sa spunem "nu" copiilor?,
• Cum sa-ti hranesti sanatos copilul,
• 10 pasi in educarea psihomotorie a copilului tau,
• Retete de jocuri
si multe alte seminarii pe tematici precum: igiena orala, alimentatia in primii ani de viata, rolul copiilor in educarea parintilor, importante etapei in brate s.a.m.d. Cativa dintre speakeri sunt Anca Dobrean, Delia Muresan, Anamaria Boldizsar, Amfiana Gherman, Alina Varadi, Claudia Neacsu, Delia Chira, s.a.m.d.

Participare speciala din partea doamnei Irina Petrea, Supernanny, cu seminarul “Retete de jocuri”, vineri ora 17:00 la Sala Sporturilor “Horia Demian”. Pretul acestui seminar este de doar 20 lei iar inscrierile se fac trimitand un e-mail la adresa office@margran.ro

Va invitam sa intrati pe site-ul nostru www.expoprichindel.ro pentru a afla mai multe despre expozanti, seminarii si programul artistic.


Va asteptam la targul Expo Prichindel pentru experienta inedita in familie!

Fundatia Parinti din Romania prin www.parinticlujeni.ro, schimba in bine conditiile din Spitalul de Copii Cluj, prin proiectul Zambet de copil. Dotarea sectiei de Chirugie pediatrica a Spitalului de Copii Cluj cu 2 aparate medicale: 1 lampa scialitica cu 2 brate; Brandon si 1 masa chirugicala mobile Schmitz. Valoarea proiectului; 55000euro; pana acum am reusit sa strangem aproximativ 7000 euro; contribuie si tu.

Doneaza/ cumpara glorburi caritabile, amulet si decoratiuni de Craciun la Expo Prichindel ! 14-16 decembrie 2012 Sala Sporturilor Horia Demian!

Mai multe detalii: http://www.expoprichindel.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1279

Eveniment postat de organizator

moga diana

Adaugat in urma cu 4146 zile, 21 Nov. 2012

Adaugat de DianaM

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .