poze bernd lembcke executive vice president al trump organization vine la cluj

Bernd Lembcke - Executive Vice President al Trump Organization vine la Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 6 Iunie 2012 15:00 - Miercuri 6 Iunie 2012
Restaurantul Bricks & Social Club, str. Horea nr. 2

Categorii: Conferinte si Seminarii

Bernd Lembcke, CFBE – Executive Vice President al Trump Organization si Managing Director al Trump Florida Properties - “Managing for Success in Time of Crisis – The power of the brand”; Petru “Pepe” Petrina, President Strategic Management Advisers -“Strategii de ÎmbunătăŃire a ProfitabilităŃii Restaurantului – Metode de analiză a meniului”.

Participanţii la eveniment vor avea ocazia să socializeze, într-un cadru restrâns, cu unul dintre cei mai apropiţi colaboratori ai lui Donald Trump si să afle mai multe detalii despre subiecte de maxim interes pentru dezvoltarea unei afaceri din domeniul HORECA în actualul context economic si social.
Despre Bernd Lembcke se pot spune multe. Vă spunem doar atât: este Vicepresedinte executiv al Trump Organization, principala companie deŃinută de miliardarul Donald Trump. Cariera sa impresionantă si experienŃa profesională pe care o are constituie principala carte de vizită pentru Bernd
Lembcke.

Românul Petru “Pepe” Petrina a condus, pe rând, mai multe cluburi de golf din Statele Unite. La vârsta de 21 de ani a ajuns în Statele Unite, unde si-a urmat părinţii. În America, Pepe a urmat Scoala de Management hotelier la Universitatea Cornell, aceasta fiind considerată “cea mai bună din lume”.
După absolvirea studiilor, prima poziŃie ocupată a fost cea de assistant manager la Ansley Golf Club din Atlanta, Georgia. După mai bine de doi ani acolo, a trecut pe poziţia de Club Manager la Hope Meadow Country Club din statul Connecticut. După doar doi ani, Pepe a ajuns cel mai tânăr General
Manager si Chief Operating Officer din SUA, la Dellwood Country Club, din statul New York. De asemenea, Pepe are un MBA de la prestigioasa Johnson Graduate School of Business din cadrul Universităţii Cornell.
Din 2006, Petrina a pus bazele unei companii de consultanţă în România, Magna Consulting, alături de alţi specialisti si din 2010 a fondat Strategic Management Advisers, firmă care are ca prim obiect de activitate îmbunătăţirea calităţii de servicii în domeniul HORECA precum si în alte domenii.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 887
gabriela

Adaugat in urma cu 4341 zile, 05 Iun. 2012

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 809

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .