poze bernd lembcke executive vice president al trump organization vine la cluj

Bernd Lembcke - Executive Vice President al Trump Organization vine la Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 6 Iunie 2012 15:00 - Miercuri 6 Iunie 2012
Restaurantul Bricks & Social Club, str. Horea nr. 2

Categorii: Conferinte si Seminarii

Bernd Lembcke, CFBE – Executive Vice President al Trump Organization si Managing Director al Trump Florida Properties - “Managing for Success in Time of Crisis – The power of the brand”; Petru “Pepe” Petrina, President Strategic Management Advisers -“Strategii de ÎmbunătăŃire a ProfitabilităŃii Restaurantului – Metode de analiză a meniului”.

Participanţii la eveniment vor avea ocazia să socializeze, într-un cadru restrâns, cu unul dintre cei mai apropiţi colaboratori ai lui Donald Trump si să afle mai multe detalii despre subiecte de maxim interes pentru dezvoltarea unei afaceri din domeniul HORECA în actualul context economic si social.
Despre Bernd Lembcke se pot spune multe. Vă spunem doar atât: este Vicepresedinte executiv al Trump Organization, principala companie deŃinută de miliardarul Donald Trump. Cariera sa impresionantă si experienŃa profesională pe care o are constituie principala carte de vizită pentru Bernd
Lembcke.

Românul Petru “Pepe” Petrina a condus, pe rând, mai multe cluburi de golf din Statele Unite. La vârsta de 21 de ani a ajuns în Statele Unite, unde si-a urmat părinţii. În America, Pepe a urmat Scoala de Management hotelier la Universitatea Cornell, aceasta fiind considerată “cea mai bună din lume”.
După absolvirea studiilor, prima poziŃie ocupată a fost cea de assistant manager la Ansley Golf Club din Atlanta, Georgia. După mai bine de doi ani acolo, a trecut pe poziţia de Club Manager la Hope Meadow Country Club din statul Connecticut. După doar doi ani, Pepe a ajuns cel mai tânăr General
Manager si Chief Operating Officer din SUA, la Dellwood Country Club, din statul New York. De asemenea, Pepe are un MBA de la prestigioasa Johnson Graduate School of Business din cadrul Universităţii Cornell.
Din 2006, Petrina a pus bazele unei companii de consultanţă în România, Magna Consulting, alături de alţi specialisti si din 2010 a fondat Strategic Management Advisers, firmă care are ca prim obiect de activitate îmbunătăţirea calităţii de servicii în domeniul HORECA precum si în alte domenii.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 405
gabriela

Adaugat in urma cu 2818 zile, 05 Iun. 2012

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 715

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
revelion 2020 pentru persoane singure

REVELION 2020 - pentru PERSOANE SINGURE

Cluj, Cluj-Napoca. 31 Dec 2020 - 1 Ian 2021
agile mammoths games la casa de agile

Agile Mammoths Games - La Casa de Agile

Cluj, Cluj-Napoca. 12 Mar 2020 - 12 Mar 2020
taraf de caliu

Taraf de Caliu

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 22 Februarie 2020
concert holograf classic rock

Concert Holograf - Classic Rock

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 1 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .