poze biz analytics
poze biz analytics poze biz analytics poze biz analytics

Biz Analytics

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 28 Octombrie 2015 09:00 - Miercuri 28 Octombrie 2015
Hotel City Plaza, Strada Sindicatelor 9-13

Categorii: Conferinte si Seminarii

Biz Analytics este un eveniment ce analizeaza modul in care companiile pot folosi cat mai eficient in businessul lor avalansa de date generate in era digitala. Conferinta abordeaza provocarile noii realitati digitale si propune solutiile optime de a organiza si utiliza datele si informatiile relevante, ca unelte eficiente de business intr-un mediu concurential tot mai dificil.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor si managerilor care folosesc sau intentioneaza sa foloseasca sisteme si solutii de Business Analytics, Big Data, Business Intelligence si Digital Marketing pentru a putea folosi la maxim aceste resurse informationale insuficient exploatate de majoritatea companiilor.
Vino la Biz Analytics si afla cum datele pot schimba radical felul in care se fac astazi afacerile si cum instrumentele de analiza performante aduc valoare pentru companiile care le folosesc! Vei vedea cum se schimba procesul de luare a deciziilor si cum poate fi optimizat acesta pe baza datelor cu adevarat relevante pentru businessul tau.
Descopera felul in care tehnologia si marketingul conlucreaza pentru cele mai eficiente si de impact strategii de business ale momentului cu ajutorul informatiilor primite si analizate in timp real!
Prima parte a evenimentului va identifica provocarile cu care se confrunta managerii si profesionistii din companii in identificarea datelor cu adevarat relevante si va oferi solutii de utilizare cat mai eficienta a acestora in procesele de business. Vor fi analizate si modalitatile prin care tehnologiile de ultima generatie permit personalizarea tot mai puternica a experientei consumatorilor cu brandurile si cum datele selectate de sisteme eficiente de analiza pot genera solutii de marketing de impact.
In a doua parte a evenimentului, participantii vor face o incursiune in lumea complexa a analizei informatiilor de business, in cadrul unui workshop sustinut de SAS Romania. Vor fi detaliate concepte ca Predictive Analytics, Smart Communication si Visual Analytics, ca parte a solutiilor care pot ajuta orice business sa utilizeze la maxim puterea Analytics.

Detalii despre eveniment puteti gasi pe site-ul Biz Analytics.

Biz Analytics face parte din noua serie de evenimente marca Biz, ce vor avea loc in Cluj, Iasi, Timisoara si Bucuresti. Prin aceste conferinte organizatorul isi propune sa construiasca o comunitate a oamenilor de afaceri din marile orase ale tarii.

Mai multe detalii: http://revistabiz.ro/bizanalytics

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 757

Eveniment postat de organizator

lelia petrescu

Adaugat in urma cu 3165 zile, 14 Oct. 2015

Adaugat de Lelia14516

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
jazz in the park 2024

Jazz in the Park 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 30 Aug 2024 - 1 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .