poze  coala de lideri

Școala de Lideri

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 10 Septembrie 2020 17:00 - Sâmbătă 12 Septembrie 2020
Eveniment Online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/500

Evenimentul de leadership al anului în România adună excepționale voci ale libertății în triada CUVÂNT - CREDINȚĂ - CURAJ. Vino și tu!

Înscrie-te acum accesând linkul de mai jos.
https://store.vocealibertatii.ro/shop/uncategorized/scoala-online-de-lideri-2020-rezistenta-crestina-intr-un-veac-intunecat/


Într-un veac întunecat de violență, frică, totalitarism și secularism, într-o lume unde statuile sunt demolate, familiile sărăcite, proprietatea privată abuzată, simbolurile religioase blasfemiate iar steagurile naționale incendiate, nevoia de conducători vizionari și curajoși reprezintă un fapt, nu doar o ipoteză.
A doua ediție a Școlii de Lideri „Vocea Libertății” își propune să adune, sub cupola credinței active, lideri validați și lideri emergenți din România și diaspora la școala online „REZISTENȚA CREȘTINĂ ÎNTR-UN VEAC ÎNTUNECAT / Cuvânt – Credință – Curaj”. Vor fi 10 sesiuni, de câte o oră și jumătate pe ZOOM, pentru motivarea și echiparea liderilor participanți. Școala va avea deschiderea în 10 septembrie, joia la ora 17:00, va continua vineri de la ora 15:00 la 21:00, iar sâmbătă se va desfășura între 9:00 și 21:00, firește cu pauze generoase.
Dacă ignoranța, disprețul și mimetismul alungă lumina Bibliei din școală, oferind întunericului un culoar de propagandă, noi dorim să actualizăm — în 2020 A.D. — mesajul nemuritor al lui Iisus Hristos: „Voi sunteți lumina lumii!” Pentru că îmbrățișam ordinea, adâncimea și înălțimea unui Logos divin, tăcerea nu poate fi o opțiune pentru generația noastră. Cuvântul rostit de vocea libertății inspiră, lămurește și produce transformări. Cum putem apăra civilizația creștină aflată sub asaltul nihilismului politic, al minciunii și al dezinformării? Cum putem pregăti pentru următorii 100 de ani lideri adevărați ai României care să educe și să inspire prin cuvânt, credință și curaj?
Vom echipa toți participanții la Școală cu acele intuiții morale, strategii spirituale și instrumente cognitive care contribuie la atingerea potențialului maxim al fiecărui om în familie și comunitate. Antreprenori, profesori, oameni politici, medici, slujitori ai altarului, profesori, părinți și studenți vor avea parte de o experiență holistică de învățare. Discursurile lectorilor îi vor provoca pe participanți să treacă la nivelul următor de leadership în compania, comunitatea și familia lor.
Noi credem că liderii adevărați se remarcă în vremuri de criză. Acum, în era (post)covid, a venit timpul să reconstruim România. Domenii precum economia, educația, sănătatea, politica, Biserica ș.a. au nevoie de un leadership autentic, bazat pe valori și principiile care au trecut testul timpului. Așadar, super-evenimentul ȘCOALA DE LIDERI este pentru tine. A sosit vremea pentru cuvânt, credință și curaj.

Mai multe detalii: https://store.vocealibertatii.ro/shop/uncategorized/scoala-online-de-lideri-2020-rezistenta-crestina-intr-un-veac-intunecat/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 437

Eveniment postat de organizator

cristina turbutan

Adaugat in urma cu 1427 zile, 26 Aug. 2020

Adaugat de 17847

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
jazz in the park 2024

Jazz in the Park 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 30 Aug 2024 - 1 Sep 2024
concert placido domingo la cluj in 2024

Concert Placido Domingo la Cluj in 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 7 Noiembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .