poze  conferin a 10 strategii pentru a creste copii rezistenti psihic

CONFERINȚA 10 strategii pentru a creste copii rezistenti psihic

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 23 Mai 2018 18:00 - Miercuri 23 Mai 2018
Hotel Royal Classic, str.Liviu Rebreanu nr.39

Categorii: Conferinte si Seminarii

Ce te poate face să transformi înfrângerea în experiență și chiar în victorie? Ce te poate face să transformi pierderea într-un nou început? Ce te poate face să îți păstrezi umanitatea, să îți păstrezi caracterul și principiile chiar și în cele mai dezumanizante situații, rămânând tu însuți atunci când totul pare să se prăbușească în jurul tău?

Ce te poate face să perseverezi în realizarea obiectivelor tale și să îți depășești propriile limite pentru a le atinge?
Ce te poate transforma în viață într-un adevărat Rocky, celebrul personaj de film care, după ce o încasează rău de tot și este la podea în ring și în viață, să o ia de la capăt și, mai mult decât atât, să redevină campion?
Răspunsul este rezistența psihică sau reziliența – această adevărată plasticitate a sistemului psihic, această capacitate de revenire, de reintrare în formă după adversități, pierderi, boală, trauma, după suferință și eșec.
Ca părinți, putem învăța cum să creștem copii rezistenți din punct de vedere psihic, nu numai fizic, capabili să facă față momentelor celor mai dificile din viața lor cu demnitate și curaj, să își revină de fiecare dată când viața îi trimite la podea cu forță și cu încă și mai multă hotărâre.
Despre cum este posibil să facem aceste lucruri să se întâmple vom discuta în cadrul conferinței noastre “ 10 strategii pentru a creste copii rezistenti psihic” care va avea loc în data de 23 mai 2018 la Cluj-Napoca.

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune Supernanny”, “Copii contra părinti” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți asculta în cadrul conferinței pe care o va susține la Cluj și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/portfolio/conferinta-cluj/

Pret bilet: 75 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 756
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca

Eveniment postat de organizator

pop

Adaugat in urma cu 1682 zile, 27 Apr. 2018

Adaugat de unparintemaibun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .