poze conferinta nationala drogurile in romania 16 18 oct 2009

Conferinta Nationala "Drogurile in Romania" (16-18 oct 2009)

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 16 Octombrie 2009 10:00
Casa de Cultura a Studentilor

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/50

NU drogurilor !

Numarul de participanti este limitat la 50, dintre care, cei care doresc vor putea trimite lucrari pe aceasta tema, ce vor fi analizate de Comitetul Stiintific ca apoi sa fie prezentate in cadrul conferintei, pentru ca intr-un final sa fie publicate intr-un volum de rezumate postconferinta. Numarul de lucrari selectionate va fi de 20, dar sunt bineveniti si cei care nu doresc sa prezinte lucrari. Pe langa acestea, se ofera posibilitatea inscrierii cu o lucrare grafica sau sculptura, in cadrul unei expozitiie de arta pe tema "Drogurile in Romania" , care va avea loc in data de 17 octombrie, concomitent cu cokteilul.

Pe perioada celor 3 zile de conferinta se va da ocazia tinerilor interesati din intreaga tara de a-si prezenta punctul de vedere alaturi de rezultatele cercetarilor lor in acest domeniu. Lucrarile vor fi discutate impreuna cu specialisti (Prof dr. Felicia Iftene, Conf dr. Gheorghe Alecu, Av. Lect. dr. Sergiu Bogdan, Prof dr. Pavel Abraham, etc).

Vor fi atinse subiecte ca: legislatia in privinta consumului si traficului de droguri in Romania si in UE, posibila legalizare a consumului anumitor substante, implicatiile economice si fiscale ale traficului de droguri, probleme ale legislatiei interne cu repercusiuni in domeniul social, psihologic, medical, justitia terapeutica, justitia restaurativa, practica judiciara in adictie, studii de caz.

Scopul acestui eveniment il reprezinta informarea tinerilor cu privire la problemele intampinate de societate in materia substantelor stupefiante.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1891
ale

Adaugat in urma cu 4910 zile, 25 Aug. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
concert queen rock opera tribute

Concert QUEEN ROCK OPERA TRIBUTE

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 9 Martie 2023
crazy for you editia a iv a

Crazy for you editia a IV-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 4 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .