poze conferinta nationala drogurile in romania 16 18 oct 2009

Conferinta Nationala "Drogurile in Romania" (16-18 oct 2009)

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 16 Octombrie 2009 10:00
Casa de Cultura a Studentilor

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/50

NU drogurilor !

Numarul de participanti este limitat la 50, dintre care, cei care doresc vor putea trimite lucrari pe aceasta tema, ce vor fi analizate de Comitetul Stiintific ca apoi sa fie prezentate in cadrul conferintei, pentru ca intr-un final sa fie publicate intr-un volum de rezumate postconferinta. Numarul de lucrari selectionate va fi de 20, dar sunt bineveniti si cei care nu doresc sa prezinte lucrari. Pe langa acestea, se ofera posibilitatea inscrierii cu o lucrare grafica sau sculptura, in cadrul unei expozitiie de arta pe tema "Drogurile in Romania" , care va avea loc in data de 17 octombrie, concomitent cu cokteilul.

Pe perioada celor 3 zile de conferinta se va da ocazia tinerilor interesati din intreaga tara de a-si prezenta punctul de vedere alaturi de rezultatele cercetarilor lor in acest domeniu. Lucrarile vor fi discutate impreuna cu specialisti (Prof dr. Felicia Iftene, Conf dr. Gheorghe Alecu, Av. Lect. dr. Sergiu Bogdan, Prof dr. Pavel Abraham, etc).

Vor fi atinse subiecte ca: legislatia in privinta consumului si traficului de droguri in Romania si in UE, posibila legalizare a consumului anumitor substante, implicatiile economice si fiscale ale traficului de droguri, probleme ale legislatiei interne cu repercusiuni in domeniul social, psihologic, medical, justitia terapeutica, justitia restaurativa, practica judiciara in adictie, studii de caz.

Scopul acestui eveniment il reprezinta informarea tinerilor cu privire la problemele intampinate de societate in materia substantelor stupefiante.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1578
ale

Adaugat in urma cu 3801 zile, 25 Aug. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
leprous pitfalls tour at form space

Leprous / Pitfalls Tour at /FORM SPACE

Cluj, Cluj-Napoca. Marţi 18 Februarie 2020
revelion 2020 pentru persoane singure

REVELION 2020 - pentru PERSOANE SINGURE

Cluj, Cluj-Napoca. 31 Dec 2020 - 1 Ian 2021
maraton de stand up comedy

Maraton de Stand-Up Comedy

Cluj, Cluj-Napoca. Miercuri 22 Ianuarie 2020
concert teo milea

Concert Teo Milea

Cluj, Cluj-Napoca. Miercuri 29 Ianuarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .