poze conferinta pentru mame
poze conferinta pentru mame poze conferinta pentru mame poze conferinta pentru mame

Conferinta pentru mame

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 30 Noiembrie 2014 11:30
Grand Hotel Napoca, Str. Octavian Goga, nr. 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Conferinta pentru viitoare si actuale mamici

A fi mamă reprezintă totul. A fi mamă înseamnă alegerea de a pune în fiecare zi fericirea copilului tău, deasupra fericirii tale, de a-l îndruma pe drumul cel mai bun, de a face ceea ce trebuie chiar şi atunci când nu ştii dacă este bine şi de a te ierta iar şi iar pentru lucrurile care nu îţi ies perfect. A fi mamă reprezintă autenticitate, pentru că este cel mai natural lucru cu putinţă. Devenind mamă, primeşti o nobilă şi divină vocaţie, pentru care se cere căldură şi neobosită dedicare, mama fiind cea care aşează piatra de temelie a caracterului copilului. Aşadar, mama este cea care poate lua locul oricui, dar al cărui loc nu îl poate lua nimeni.
“Conferinţa pentru mame” este un eveniment dedicat în totalitate mamelor, identice prin probleme, dar unice prin ele însele şi prin copilul pe care îl iubesc. În data de 30 noiembrie 2014, Sala “Athena” a hotelului “Grand Hotel Napoca “din Cluj Napoca, va reuni, sub acelaşi acoperiş, specialişti din domenii precum ginecologie, pediatrie, psihologie, nutriţie, educaţie, comunicare etc. pregătiţi să răspundă tuturor întrebărilor mămicilor participante. Gazda evenimentului va fi Ioana Chisiu, fashion blogger clujean şi mămică a două fetiţe superbe, iar invitata specială va fi nimeni alta decât DANA ROGOZ, proaspătă mamică a unei minuni de băieţel de numai 8 luni.
Pentru a oferi tuturor mămicilor posibilitatea de a participa, în cadrul evenimentului va fi organizat un loc de joacă pentru copii, unde personal specializat va avea grijă ca micuţii să nu simtă lipsa mamelor şi să îşi petrecă ziuă în siguranţă şi într-un mod cât mai plăcut.
Vă aşteptăm cu drag să luaţi parte la “Conferinţa pentru mame” şi să ne împărtăşiţi experienţa voastră în calitate de mămici. Veţi avea parte de multe surprize, discuţii libere pe teme de interes, tombole cu premii precum şi o mulţime de cadouri oferite de către partenerii noştri pentru fiecare mămică participantă.
Pentru mai multe informaţii şi înscrieri vă rugăm sa accesaţi www.conferinţapentrumame.ro. Începând cu această săptămână, înscrierile se pot face şi la standul Ticket Master din Iulius Mall. Evenimentul este organizat de Admen Media şi susţinut de Biofarm.

Mai multe detalii: http://conferintapentrumame.ro/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 807

Eveniment postat de organizator

diana trif

Adaugat in urma cu 2788 zile, 11 Nov. 2014

Adaugat de Diana9756

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
electric castle 2022

Electric Castle 2022

Cluj, Cluj-Napoca. 13 Iul 2022 - 17 Iul 2022
concert al bano omina power

Concert Al Bano&omina Power

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 13 Noiembrie 2022
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 11 Decembrie 2022
the woman mo tenirea

The Woman - Moștenirea

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 28 Iulie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .