poze conferinta solepad

Conferinta SolePAD

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 16 Septembrie 2009 09:30
Hotel Premier

Categorii: Conferinte si Seminarii

Agora Media organizeaza miercuri, 16 sept 2009, o noua editie SolePAD (Solutii Eficiente pentru Afaceri Durabile) la Cluj-Napoca

Conferinta va avea loc la Hotel Premier, Sala de conferinte, si se adreseaza companiilor din judetele Cluj si Bistrita Nasaud. La eveniment sunt invitati Florin Vasile Stamatian, prefectul judetului Cluj si Mircea Mihestean, director coordonator OTIMMC Cluj-Napoca.
Sectiunea dedicata solutiilor IT&C de reducere a costurilor va fi deschisa la SolePAD Cluj-Napoca de Radu Crahmaliuc, Country Manager Reprezentanta Brother Romania, cu prezentarea "Organizare si eficienta cu etichetele profesionale de la Brother". In continuare, Sabina Uta, Manager Regional Vanzari in cadrul Romtelecom, va prezenta pachetele de "Solutii de comunicatii" oferite de Romtelecom pe segmentul IMM.
A doua parte a conferintei, dedicata solutiilor si modalitatilor de obtinere a fondurilor nerambursabile, va fi deschisa de catre Mircea Mihestean, director coordonator OTIMMC Cluj-Napoca cu prezentarea "Oportunitati de finantare pentru IMM-uri". In incheiere Alexandru Geambasu, consilier OIPSI in cadrul Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale va vorbi despre "Fonduri structurale - Proiecte IT pentru dezvoltarea afacerii".

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 969
ale

Adaugat in urma cu 4885 zile, 15 Sep. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
concert queen rock opera tribute

Concert QUEEN ROCK OPERA TRIBUTE

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 9 Martie 2023
crazy for you editia a iv a

Crazy for you editia a IV-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 4 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .