poze congresul studen ilor din romania
poze congresul studen ilor din romania poze congresul studen ilor din romania poze congresul studen ilor din romania

Congresul Studenților din România

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 7 Mai 2015 07:00 - Duminică 10 Mai 2015
Grand Hotel Napoca, Str. Octavian Goga, nr. 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Studenţii din diverse centre universitare ale lumii se vor reuni la Cluj, Capitală Europeană a Tineretului 2015, în perioada 07 – 10 Mai 2015, sub sigla Uniunii Studentilor din România (USR), pentru a lua parte la cea de-a VIII- a ediţie a Congresului Studenţilor din România.

Ediţia de anul acesta a Congresului Studenţilor din România are ca temă principală de dezbatere, antreprenoriatul. Tema aceasta vine ca răspuns la solicitările studenţilor si a rezoluţiilor ediţiei anterioare prin care s-a constatat nevoia educaţiei antreprenoriale pentru studenţi. Este pentru prima dată când Congresul Studenţilor din România se desfăşoară la nivel internaţional, fapt ce se materializează prin participarea la eveniment a numeroși studenți din ţară şi din strainătate, limba de comunicare adoptată pentru toate activităţile fiind limba engleză.

În acest sens, Uniunea Studenţilor din România (USR) vine în sprijinul studenţilor printr-o serie de evenimente care au ca scop stimularea spiritului antreprenorial, îmbunătăţirea cunoştinţelor despre antreprenoriat şi nu în ultimul rând punerea în contact a studenţilor cu antreprenori de succes.

Agenda evenimentului cuprinde o sesiune de workshop-uri structurate pe două nivele: începători şi avansaţi, unde se vor fixa atât aspecte concrete despre întocmirea unui plan de afaceri corect şi cu potenţial maxim de reuşită cât şi paşi şi strategii de dezvoltare a unei afaceri şi modalităţi de accesare a fondurilor europene. În cadrul Congresului Studenţilor din România vor mai avea loc şi două side event-uri unde se vor prezenta două modele de afaceri de succes.

articipanții vor fi cazați la Grand Hotel Napoca, iar spațiile de desfășurare a workshopurilor, dar și ale celorlalte activități din cadrul Congresului vor fi reprezentate de sălile de conferință ale hotelului.

Mai multe detalii: http://www.congresulstudentilor.ro

Comenteaza pe Facebook
gliga diana

Adaugat in urma cu 3250 zile, 05 Mai. 2015

Adaugat de dianaioanagliga

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .