poze curs astrologie 2 3 feb

Curs astrologie 2-3 Feb

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 2 Februarie 2013 10:00 - Duminică 3 Februarie 2013
strada Cosasilor, nr 3-7, Cluj Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 18/30

In cadrul cursului vom invata astrologia natala, cursul pentru incepatori, intr-un mod mult mai aplicabil si mai rapid.

In zilele noastre astrologia este cunoscuta din rubrica de horoscop zilnic si din emisiunile TV care ne fac sa credem ca astrologia este ceva extrem de sofisticat si care necesita o cunoastere ascunsa...

Adevarul este ca astrologia necesita o cunoastere, o cunoastere care este accesibila oricui sa invete o stiinta precisa si in acelasi timp misterioasa.

Informatiile de pe Internet sau chiar din multe cursuri de astrologie fac aproape inabordabila aceasta stiinta. Exista foarte multa teorie pe care este nevoie sa o inveti ca apoi sa o combini in moduri destul de complexe pentru a aplica practic.

Stiu din experienta personala ca astrologia se poate aplica extrem de practic, ca astrologia natala este o cheie fundamentala pentru oricine vrea sa cunoasca oamenii mai profund si mai complex.

Aceasta misterioasa stiinta esoterica devine accesibila oricui prin aplicatiile practice pe care le are. Daca luam toate teoriile care stau in spatele practicii astrologiei, s-ar putea sa fie putin mai dificil sa vedem aspectul concret.

In ultima perioada am studiat foarte mult tehnici de memorare si invatare, deoarece aveam nevoie sa asimilez rapid si infailibil unele carti si materii. Meditand la aceste procese, mi-am dat seama ca astrologia se poate invata si preda si altfel.

Dupa cativa ani buni de practica a astrologiei, inclusiv cativa ani de predare de cursuri, am ajuns la concluzia ca exista o varianta extrem de practica de a invata astrologia. O varianta in care se porneste de la aplicarea ei practica, mergand catre construirea teoriilor care stau in spate, pentru a avea o structura concreta si accesibila oricui.

Avand aceasta revelatie, am aplicat tehnicile si procedeele de memorare, invatare si le-am incorporat intr-un curs de astrologie natala. Am restructurat complet informatiile din cursurile pe care le-am predat si urmeaza ca aceste cursuri sa ajunga la cat mai multa lume posibil.

Astfel, astrologia spirituala devine si practica, aducand cunoasterea spirituala aplicata intr-un mod concret si accesibil.

Mai multe detalii: http://www.astrologie-spirituala.com/

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 461

Eveniment postat de organizator

madalina

Adaugat in urma cu 2678 zile, 25 Ian. 2013

Adaugat de Madalina Sirius Star

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta in delta dunarii 2020

Vacanta in Delta Dunarii 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Iun 2020 - 26 Iun 2020
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .