poze elberarea emotionala descopera ti fiinta

Elberarea emotionala:Descopera-ti fiinta

Cluj , Cluj-Napoca. Marţi 19 Februarie 2013 18:00 - Marţi 19 Februarie 2013
strada Cosasilor, nr 3-7, Cluj Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 30/50

Te invitam sa traiesti viata pe care o meriti, eliberata de emotiile negative care te impiedica sa fi fericit si liber cu adevarat. Grupul „Eliberarea emotionala: Descopera-ti fiinta!” are ca scop vindecarea profunda a fiintei si a vietii noastre prin aplicarea unor tehnici de eliberare emotionala.

Intalnirile vor avea loc incepand cu data de 19 Ianuarie 2013, timp de 3 luni, o data la doua saptamani. Ne vom intalni in Cluj Napoca, pe strada Cosasilor, nr 3-7. Intalnirile vor avea loc de la ora 18.

Activitati
In cadrul acestui grup vom aborda urmatoarele subiecte:
-dorinta noastra: de a ne transforma si de a ne schimba in bine viata
-starea noastra generala: calitatea somnului, starea generala in timpul zilei, tendintele de a ne stresa si agita
-corpul fizic: relatia cu corpul fizic, aspectul, conditia fizica, nivelul energetic, dureri, boli, tensiuni fizice, dizarmonii
-relatia cu ceilalti: probleme de comunicare, de exprimare, complexe de inferioritate, complexe de superioritate
-relatia de cuplu: traume din relatii, crezuri limitatoare, situatii dezarmonioase care ne-au cauzat sau ne cauzeaza suferintă
-profesie/menire si bani: limitări, compromisuri, frici, motivele pentru care nu avem parte de mai multi bani în viata noastră
-relatia cu familia: modelele din copilarie si regasirea autenticitatii, experientele traumatizante din copilarie, acceptare, descoperirea copilului divin din noi

Ce sunt tehnicile de eliberare emotionala?
Tehnicile de eliberare emotionala sunt folosite pentru vindecarea traumelor relationale, a unor blocaje si contractii musculare, a diverselor frici pe care le experimentam, a nemultumirii de sine si a problemelor de sanatate. Acestea ne pot scapa de migrene, astm si chiar dureri fizice.

EFT (emotional freedom techniques) se bazeaza pe dinamizarea unor puncte de pe corpul fizic, puncte situate pe meridianele energetice folosite in acupunctura. Tehnica a fost dezvoltată de Gary Craig.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UCD3LvR9Kr4

Pe langa aceste tehnici, vom folosi tehnici de life coaching, tehnici din psihologie si metode de dezvoltare personala, imbinate intr-o maniera unic si personalizata in functie de nevoile celor prezenti.

Beneficiile discutiilor in grup
Discutiile in grup au avantaje multiple. In primul rand, persoanele au posibilitatea sa vada viziuni si perspective diferite asupra problemelor cu care se confrunta. Mai mult, discutiile personale ne ajuta sa ne dam seama de aspecte la care nu ne-am gandit sau la care nu am crezut ca ar exista solutii.
Cu ajutorul tehnicilor de eliberare emotionala, discutiile in grup pot deveni mai simple si ne pregatesc pentru o diversitate de probleme.

Inscrieri
Prima intalnire a acestui curs este gratuita! Pretul este de 119 Ron/luna, iar cei care achita integral pe cele 3 luni vor plati 300 Ron.

Vom lucra impreună la aceste limitari si vom avea si discutii personale cu cei care vor dori. Grupul va fi format din 30 de persoane, in ordinea inscrierii. Inscrierea la acest grup este obligatorie!

Intalnirile vor fi sustinute de Zoltan Veres, trainer cu o experienta in consiliere de 10 ani, fiind specializat in Programare Neuro-Lingvistica si in Tehnici de Eliberare Emotionala.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0741 401 399sau la adresa de e-mail: madalina@sirius-star-consulting.com

Va asteptam!



Pret bilet: 119 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 839

Eveniment postat de organizator

madalina

Adaugat in urma cu 4090 zile, 07 Feb. 2013

Adaugat de Madalina Sirius Star

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .