poze transylvania zen fest 3 0
poze transylvania zen fest 3 0

Transylvania Zen Fest 3.0

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 28 Martie 2015 10:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Primul eveniment dedicat echilibrului MINTE - CORP - SUFLET

O noua editie a Transylvania Zen Fest la Cluj-Napoca!

Transylvania Zen Fest 3.0, a treia ediție a festivalului Transylvania Zen Fest, va avea loc în 28 și 29 martie 2015 la Transylvania College, International Ballroom, din Cluj-Napoca. Primele două ediții (iunie 2014 si octombrie 2014) ale festivalului s-au bucurat de un real succes, având peste 250 de participanți și 29 de speakeri.

Transylvania Zen Fest este primul eveniment din Transilvania care se bazează pe un concept nou de dezvoltare personală și care pune accent în primul rând pe dezvoltarea spirituală a fiecărui participant. Prin intermediul acestui festival oamenii sunt invitați să își cunoască emoțiile, să-și dezvolte puterea interioară și să descopere cum pot să atingă echilibrul dintre Minte-Trup-Suflet.

Speakerii prezenți la eveniment vin din cele 3 direcții pe care se bazează conceptul, Minte-Trup-Suflet: maeștrii de yoga, doctori în psihologie, astrologi, nutriționiști, coach, NLP Rezonance, practicieni Tetha Healling, Vindecare Reconectivă, EFT - thenici de eliberare emoțională, Noua Medicina Germana, Access Bars, Bowen și mulți alții.

Participanții vor avea parte și de numeroase surpize din partea organizatorilor, prima dintre ele va fi un Târg de Holistică în cadrul evenimentului Transylvania Zen Fest, în cadrul căruia vor fi prezentate informații și se vor putea experimenta numeroase produse terapeutice.

Mai multe informații, poze și detalii suplimentare pot fi accesate pe site-ul oficial al evenimentului http://zenfest.ro/ și pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/zenfestival.

Mai multe detalii: http://zenfest.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 815
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
zenfest

Adaugat in urma cu 2169 zile, 19 Feb. 2015

Adaugat de zenfest

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .