poze yoga i taoismul frumuse ii pentru femei

Yoga și taoismul frumuseții, pentru femei

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 1 Martie 2018 18:30 - Joi 1 Martie 2018
Sala Intensa, Strada Bucuresti 74, Cluj-Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 60/60

Sărbătorim femeia așa cum se cuvine, chiar de 1 martie 2018. Joi, între orele 18:30 - 20:00 te invităm, dragă femeie, la workshop-ul “aproape” GRATUIT de deschidere a modulului special de yoga și taoism, care îți va aduce o viziune inedită asupra frumuseții tale.

Scopul lui este să te ajute să:
-descoperi frumusețea ta interioară și trupească
-să o amplifici prin metode inedite și foarte speciale, yoghine și taoiste
-să te vindece de traumele emoționale legate de modul în care arăți - să îți redea încrederea în sine cu privire la propria-ți frumusețe.

Acest modul de yoga și taoism se bazează pe cartea “MAI FRUMOASĂ | Din secretele yoghine și taoiste ale frumuseții”, de Julia Kolozsvari.

De ce “aproape” GRATUIT? Pentru că tot ce oferi tu în schimbul acestui “Mărțișor” este o oră și jumătate din timpul tău.
Pentru înscrieri: http://bit.ly/InscriereWorkshopYogaTaoism

Știi cât ești de frumoasă?

Este oare frumusețea o formă fără fond, care se limitează doar la proporțiile matematic perfecte ale unui trup sau este acea energie care izvorăște din profunzimile ființei tale?

Frumusețea îl conduce pe cel care o contemplă, pe valurile misterului său, la acea tresărire a inimii care atunci, spontan transfigurează și înnobilează totul.

Știm că îți dorești să fii mereu mai frumoasă. E în natura ta feminină... De aceea te invităm să participi la acest modul, dedicat frumuseții.

El a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea unei probleme cu care poate te confrunți adesea - te uiți în oglindă și nu îți place ce vezi.

Ce beneficii ai în urma acestui work-shop:

1. vei învăța să identifici traumele emoționale, acumulate în timp, legate de modul în care arăți (dacă ele există) și cum să le vindeci;

2. vei învăța să recunoști acea voce interioară negativă care te sabotează și te face, de cele mai multe ori, să te simți prost referitor la propria-ți frumusețe;

3. vei face cunoștință cu ființa ta profundă, care te va îndruma gradat către esențele frumuseții tale;

4. vei învăța secrete foarte prețioase yoghine și taoiste de amplificare a frumuseții, la care cei din jur vor reacționa neîntârziat;

5. te vei vedea într-o nouă lumină prin prisma tehnicilor pe care le vom practica împreună și a jocurilor inițiatice de care te vei bucura din plin.

Iață câteva dintre subiectele abordate în cadrul celor cinci întâlniri dedicate acestui modul:

a) Vom vorbi despre frumusețe din multiple perspective: cea a științei moderne, a psihologiei, a artei și a tradițiilor spirituale străvechi. Astfel, îți vei redefini conceptul de frumusețe și o vei privi prin "alți ochi".

b) Vom aborda o tehnică taoistă de introspecție ghidată, care te va ajuta să identifici eventualele mecanisme inconștiente, care îți sabotează încrederea legat de cât ești de frumoasă și cum te manifești ca femeie.

c) Apoi, îți vor fi oferite modalitățile alchimice taoiste de vindecare a traumelor emoționale legate de modul în care arăți, ajutădu-te să îți remodelezi percepția asupra propriei frumuseți.

Tradiția yoghină este extraordinar de complexă în ceea ce privește varietatea de tehnici și modalități practice, care conduc practicanta la o stare de sănătate și armonie fizică și psiho-emoțională, precum și la dezvoltarea ei spirituală.

Dacă nu știai, află că în tradiția yoga există posturi corporale, tehnici de respirație, de relaxare, vizualizare creatoare etc., care îți sculptează trupul, îl energizează și îl fac mai sănătos.

Mai mult decât atât, există tehnici speciale care amplifică extraordinar de mult energia frumuseții.

d) Vom studia, de asemenea, unele texte străvechi orientale. Este fascinant modul în care este privită frumusețea din punct de vedere spiritual.

Fiind o energie ca orice altă formă de energie, frumusețea poate fi captată și acumulată în ființa noastră din abundență.

Mai mult decât atât, frumusețea, cu care orice femeie este mai mult sau mai puțin înzestrată, este privită ca o manifestare a divinului, care contemplată, elevează și îmbogățește sufletul.

e) Vei primi o inițiere foarte specială într-o tehnică secretă de amplificare a energiei frumuseții în ființa ta, extrasă din străvechiul tratat Vijnana Bhairava Tantra, cu multiple aplicații practice, precum și o alta din tradiția tibetană.

Pentru înscrieri: http://bit.ly/InscriereWorkshopYogaTaoism

BONUS! Ultima întâlnire a modulului va fi dedicată unor aspecte foarte pragmatice referitoare la mijloacele de înfrumusețare și îngrijire a trupului, prezentate de Carmen Suciu și anume:

****Automachiajul****

Din cele mai vechi timpuri, machiajul a fost considerat o artă și o modalitate foarte eficientă de a pune în valoarea sau de a accentua frumusețea naturală a chipului unei femei.

Află ce tip de machiaj ți se potrivește, cum să îți valorifici trăsăturile feței prin machiaj, cum să “maschezi” micile imperfecțiuni și ce produse de machiaj este indicat să folosești în funcție de tipul de ten.

Este extraordinar de important pentru sănătatea noastră să învățăm să evităm acele produse cosmetice care conțin substanțe nocive.

De aceea ți-am pregătit un material documentat despre ce anume trebuie să eviți atunci când îți cumperi un produs cosmetic și de ce.

Mai mult decât atât, îți vom oferi rețete simple și eficiente pentru a-ți putea prepara acasă produsele cosmetice de care ai nevoie, din ingrediente alese cu grija de tine.

Cu ce te va îmbogăți acest modul?
1. Te vei simți incomparabil mai frumoasă, contrar, poate, la cum te percepi acum;
2. Vei lăsa povara grea a traumelor și a gândurilor, care, dacă există, te pot sabota în legătură cu modul în care arăți și te simți;
3. Vei învăța să te iubești, să te accepți și să te prețuiești mai mult;
4. Vei depăși eventualele blocaje și complexe de inferioritate;
5. te vei simți mult mai în largul tău și mai plină de încredere în interacțiunile cu ceilalți.


Structura modulului:
1 martie 2018 workshop-ul GRATUIT de deschidere a modulului.
8, 15, 22, 29 martie, 18:30-20:30 modulul propriu-zis.

Costul modulului: 160 RON în cazul înscrierilor realizate la finalul workshop-ului gratuit de pe 1 martie și 190 RON pentru înscrieri ulterioare. (Pentru acelea dintre dumneavoastră care ați mai participat și la alte module de yoga organizate de Julia Kolozsvari, costul este de 100 RON).

Pentru înscrieri: http://bit.ly/InscriereWorkshopYogaTaoism


Instructor - Julia Kolozsvari

Director Anima Animus | Cofondator al Clubului de feminitate Afrodita | autor | trainer | consilier în dezvoltare personală | consultant sexolog| instructor yoga și de taoism

Autoare a mai multor cărți de succes în țară și în străinătate, printre care:

1. 10 Pași pentru a deveni o femeie plină de încredere în sine,
2. Sexologia modernă și arta orientală a amorului
3. Mușchii perineului | Secretele lor erotice tantrice și taoiste,
4. Mai frumoasă | Din secretele yoghine și taoiste ale frumuseții;
5. Jumătatea plină a paharului | Optimismul o amăgire sau o perspectivă superioară asupra vieții
6. 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre stres
7. Drops of Wisdom about Compassion


Cofondator al programului de dezvoltare personală Self Awakening & Personal Development, Julia Kolozsvari a susținut până în prezent nenumărate workshopuri și conferințe în țară și în străinătate.

Și-a dedicat 11 ani din viață studiului, cercetării și coraborării științelor moderne cu înțelepciunea tradițiilor spirituale orientale.

Motto-ul ei: ‘’ Cunoaște-te pe tine însuți (însăți) și vei cunoaște întregul univers!’’

Carmen Suciu

Formator și consultant personal în nutriție, cu multiple brevete de invenție in domeniul alimentar și al cosmeticii naturale, medaliate internațional.

Specializată în apifitoterapie, suplimente alimentare, plante de leac, diete personalizate.
Carmen este, de asemenea, makeup artist de peste 10 ani și este în curs de a lansa o gama de produse cosmetice ecologice.

Vă așteptăm cu drag!

Mai multe detalii: http://bit.ly/InscriereWorkshopYogaTaoism

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 907

Eveniment postat de organizator

dar media marketing

Adaugat in urma cu 2251 zile, 19 Feb. 2018

Adaugat de DarMediaMarketing

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .