poze expozitia absolventilor uad
poze expozitia absolventilor uad poze expozitia absolventilor uad poze expozitia absolventilor uad

Expoziţia absolvenţilor UAD

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 1 Iulie 2012 18:00 - Duminică 8 Iulie 2012
Expo Transilvania

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Alte Evenimente

Expozitia absolventilor, manifestare de traditie la Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca, este considerata cel mai important eveniment academic in care se face dovada talentului, educatiei si experientei profesionale pe care tinerii absolventi o detin. Prin acest mod de expunere fiecarei generatii de absolventi i se acorda o sansa egala de a se reprezenta si de a se compara cu generatiile anterioare, fiecarui absolvent oferindu-i-se posibilitatea crearii unei expozitii personale intr-un cadru general.

Expozitia absolvenţilor vine sa trateze in mod special o serie de problematici esentiale: cum se raporteaza mediul universitar artistic la societatea romana contemporana, care sunt premisele si sansele de viitor ale absolventilor unei universitati de arta, care este dinamica studentilor artisti intr-un perimetru national si international al artei contemporane.

Expozitia absolventilor constituie o adevarata rampa de lansare pentru absolventii UAD, multi dintre acestia fiind angajati de importante companii private sau de firme de prestigiu din domenii precum publicitatea, mass-media, designul de ambient, designul interior sau de produs, industria textila sau cinematografica, sau fiind selectati de diversi curatori pentru a expune in galerii naţtonale si internationale.

EXPOZITIA ABSOLVENTILOR mizeaza pe impactul produs asupra publicului larg si creeaza un ambient cultural de nivel international. Este cel mai important eveniment al anului universitar, transformand spatiul de panotare intr-un adevarat centru de arta contemporana, unic eveniment de asemenea anvergura in Romania.

Mai multe detalii: http://www.uad.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1134
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
gabriela

Adaugat in urma cu 4339 zile, 18 Iun. 2012

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 810

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
jazz in the park 2024

Jazz in the Park 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 30 Aug 2024 - 1 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .