poze expozitia absolventilor uad cluj napoca 2017

Expozitia Absolventilor UAD Cluj-Napoca, 2017

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 2 Iulie 2017 18:00 - Joi 6 Iulie 2017
Pavilionul Expozitional "Expo Transilvania"

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Începutul lunii iulie marchează în fiecare an un ceas de sărbătoare în ceea ce priveşte absolvenţii UAD Cluj-Napoca. Astfel, UNIVERSITATEA DE ARTĂ ŞI DESIGN DIN CLUJ-NAPOCA şi ASOCIAŢIA STUDENŢILOR UNIVERSITĂŢII DE ARTĂ ŞI DESIGN DIN CLUJ-NAPOCA în parteneriat cu EXPO TRANSILVANIA S.A. CLUJ-NAPOCA organizează în perioada 2 - 6 iulie 2017 EXPOZIŢIA ABSOLVENŢILOR UAD, proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca. Vernisajul va avea loc duminică, 2 iulie 2017, ora 18:00 la Expo Transilvania. În mod tradiţional, întreaga creaţie a studenţilor absolvenţi de la licenţă şi master, adică aproximativ 3000 de lucrări, va fi expusă spre vizitare, atât amatorilor, cât şi specialiştilor din domeniul artistic. Atmosfera de sărbătoare începută în data de 1 iulie 2017 prin GALA ABSOLVENŢILOR DE FASHION DESIGN, va fi continuată prin prezentarea lucrărilor de diplomă ale absolvenţilor de la specializările arte plastice - pictură, arte plastice - sculptură, arte plastice - grafică, arte plastice - foto - videoprocesarea computerizată a imaginii, conservare – restaurare, ceramică – sticlă – metal, arte textile - design textil şi design din cadrul UAD Cluj-Napoca.

EXPOZIŢIA ABSOLVENŢILOR UAD este considerată a fi unul dintre cele mai importante evenimente academice artistice atât în plan local, cât şi la nivel naţional, în care tinerii absolvenţi fac dovada talentului, a educaţiei şi a experienţei profesionale pe care le-au dobândit, manifestarea, repetată anual, definind caracterul şi individualitatea fiecărei generaţii de artişti absolvenţi.

Prin intermediul acestui eveniment şi a generoasei posibilităţi de expunere puse la dispoziţie de Expo Transilvania se oferă absolvenţilor şansa de a se reprezenta şi de a fi vizibili în cadrul celui mai important eveniment artistic universitar. Spaţiul de expunere de care dispune universitatea devine un adevărat centru de artă contemporană, singurul de asemenea anvergură din România. Fiecare din cei aproximativ 300 de absolvenţi de la licenţă şi de master beneficiază astfel de posibilitatea de a-şi crea propria expoziţie personală într-un cadru generos.

Evenimentul reprezintă şi o rampă de lansare pentru absolvenţii UAD atât în domeniul artistic, cât şi al inserţiei pe piaţa muncii. Oportunităţile de angajare care apar, se dezvoltă ca urmare a consecvenţei rezultatelor artistice deosebite obţinute în timpul anilor de studiu dar şi prin prezenţa lor şi vizibilitatea eficientă conferită de evenimentul Expoziţia Absolvenţilor.

Evenimentul este susţinut şi anul acesta de Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi de Consiliul Local, sprijinul venit din partea autorităţilor locale subliniind încă o dată importanţa EXPOZIŢIEI ABSOLVENŢILOR UAD CLUJ-NAPOCA în peisajul academic şi artistic al oraşului.

Program de vizitare: luni - joi, ora 10-21

Intrarea libera.

Mai multe detalii: http://www.uad.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 616
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
gabriela

Adaugat in urma cu 941 zile, 27 Iun. 2017

Adaugat de gabrielarostas

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 715

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
leprous pitfalls tour at form space

Leprous / Pitfalls Tour at /FORM SPACE

Cluj, Cluj-Napoca. Marţi 18 Februarie 2020
revelion 2020 pentru persoane singure

REVELION 2020 - pentru PERSOANE SINGURE

Cluj, Cluj-Napoca. 31 Dec 2020 - 1 Ian 2021
concert teo milea

Concert Teo Milea

Cluj, Cluj-Napoca. Miercuri 29 Ianuarie 2020
concert toulouse lautrec

Concert Toulouse Lautrec

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 30 Ianuarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .