poze imprimarea 3d in stomatologie arhitectura inginerie
poze imprimarea 3d in stomatologie arhitectura inginerie poze imprimarea 3d in stomatologie arhitectura inginerie

Imprimarea 3D în stomatologie, arhitectură, inginerie

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 23 Mai 2015 09:00 - Sâmbătă 23 Mai 2015
str. Victor Babeș nr.8

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Cu evenimentul de la Cluj-Napoca, încercăm să stabilim un șablon pentru manifestări similare, prin care alte orașe din țară să pornească pe drumul celei de-a treia revoluții industriale în domeniul imprimării 3D.

Cu evenimentul de la Cluj-Napoca, încercăm să stabilim un șablon pentru manifestări similare, prin care alte orașe din țară să pornească pe drumul celei de-a treia revoluții industriale în domeniul imprimării 3D.

După câteva experiențe în București, am ajuns la următorul conținut al unui astfel de eveniment.

Sesiune de prezentări și discuții

În această parte a evenimentului, vom avea o serie de invitați din domenii și cu preocupări diverse, care vă vor împărtăși din experiența proprie, vor prezenta proiectele lor în domeniul imprimării 3D sau la proiectele din aria lor profesională în care au pus la treabă imprimarea 3D sau vor stârni interesul și, de ce nu controversa, prin expunerea unor poziții referitoare la viitorul imprimării 3D în contextul economico-social.

Nu există canoane, formate sau limitări asupra subiectelor abordate sau manierei de prezentare. Singura "constrângere" este ca tema să fie despre, ați ghicit, imprimarea 3D!

Aici își au locul întrebări care poate vor primi un răspuns imediat sau poate nu, dezbateri și discuții în jurul sau pornind de la subiectele prezentate.

Și pentru că am ales drept gazdă o instituție de învățământ superior, vom putea beneficia de o sala cu o capacitate considerabilă (amfiteatru de curs sau aulă), astfel încât să putem acomoda o audiență considerabilă. În cazul nostru este vorba de amfiteatrul "Ioan Aleman".

Sesiunea de prezentări și discuțiile vor avea o durată de 2-3 ore, în funcție de numărul de invitați și de volumul discuțiilor pe care interesul suscitat de prezentări le va stârni. Ținând cont de durata maximă a unei prezentări de 15 minute și de alocarea unui timp rezonabil pentru întrebări și discuții, rezultă că vom avea în jur de 6-8 invitați.

Vom avea la dispoziție un proiector și un ecran de proiecție pentru prezentările video, precum și acustica excelentă a oricărui amfiteatru universitar!

Programul prezentărilor este disponibil în secțiunea dedicată din această pagină. El se va modifica probabil până în ultima clipă, așa că țineți aproape.

Mai multe detalii: http://control3d.ro/evenimente/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 718
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
gutiu eugen

Adaugat in urma cu 3260 zile, 18 Mai. 2015

Adaugat de Gutiu14046

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .