poze electric castle day 3

Electric Castle – Day 3

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 15 Iulie 2017 10:00
Castelul Banffy, com. Bontida, jud. Cluj

Categorii: Festivaluri

Electric Castle – Day 3

Ediția 2017 se anunță cea mai spectaculoasă de până acum, cu o suprafață mai mare și o mulțime de noutăți la capitolul amenajări.

Produs de un colectiv de artiști din Noua Zeelandă și Marea Britanie, «Lords of Lightning» este un spectacol în care tehnologia întâlnește creativitatea iar rezultatul devine o experiență magică. Fulgere generate artificial, cu lungimi de până la cinci metri, vor lumina serile Electric Castle, timp de trei ori pe zi, de joi până duminică.

Suprafata festivalului va fi pusă și mai mult în valoare, anul acesta, de Cirque Bijou, o trupă care depășește granițele spectacolului contemporan, căutând mereu experiențele noi, neașteptate și extraordinare. La Electric Castle, artiștii britanici vor da culoare festivalului alături de spectatorii invitați să intre în joc, printr-o coregrafie de umbrele iluminate, care își sincronizează culorile și pulsațiile pentru a crea un spectacol vizual memorabil.

Odată cu a cincea ediție, participanții vor putea, pentru prima dată pe durata festivalului, păși în interiorul castelului Banffy, unde mai multe încăperi au fost reabilitate și prin contribuția financiară a Electric Castle și aduse în condiții de siguranță, care permit accesul vizitatorilor. Acestea vor găzdui instalații de artă interactive, dar și un decor inedit creat special pentru perioada festivalului. Artistul Klaus Obermeyer propune trei instalații interactive care oferă nu doar spectacol, ci și prilej de auto-descoperire și colaborare cu prietenii pentru a crea o experiență nouă.

Mai multe detalii: http://www.ilikecluj.ro/15-iulie-electric-castle-day-3/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 505
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
ilkecluj

Adaugat in urma cu 1286 zile, 14 Iul. 2017

Adaugat de ILikeCluj

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 939

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .