poze concursul national al montatorilor de pardoseli editia a 2 a

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli, editia a 2-a

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 4 Noiembrie 2009 10:00
Expo Transilvania, Str. Horea Nr. 3

Categorii: Jocuri si Concursuri

Montatorii de pardoseli se întrec la Cluj, în cadrul celei de-a doua ediţii a concursului naţional de profil, care are loc între 4 şi 7 noiembrie

Cele mai bune echipe de montaj de pardoseli vor fi evaluate pe parcursul a trei zile de o comisie formată din cinci persoane. La competiţie, meşterii trebuie să treacă de proba montării de mochetă velur, de linoleum "cu ridicare şi bordură", PVC rolă, pardoseală laminată şi parchet.
Echipa câştigătoare primeşte un curs gratuity la cea mai prestigioasă şcoală de profil din Europa - Şcoala de Meserii din Neustadt an der Aisch (Germania), dar şi 500 de euro. Echipa clasată pe locul 2 primeşte şi ea un curs asemănător, iar meşterii clasaţi pe locul trei vor primi o compensaţie financiară de 700 de euro.
Scopul principal al acestei manifestatii nu este un simplu concurs este un pas in imbunatatirea calitatii montajului, alegerea optima a tipului de pardoseala scopului dorit, alegerea corecta a tehnici de montaj, conformitatea cu normativele si legislatia in vigoare. Pentru realizarea acestor lucruri ne folosim de acest concurs, organizand o adevarata expozitie cu variate tipuri de pardoseli si firme specializate in instalarea lor, toate acestea insotite de prezentari, demonstratii practice si seminarii.
Transportul echipelor pana la Cluj Napoca va fi asigurat de catre candidati, iar AMPR va suporta cheltuielile de cazare si masa pentru acestia, incepand cu data de 03.11.2009 si terminand cu 8.11.2009. n cazul in care exista solicitari pentru cazare si masa pentru persoane insotitoare, acestea se vor achita direct la fata locului. Fiecare membru al echipei va avea incaltaminte adecvata, salopetele si bluzele vor fi asigurate de sponsori. Pentru a evita nepotrivirile de talie, va rugam sa informati asupra marimilor membrilor echipei, folosind clasificarea S, M, L, XL, XXL, XXXL.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 768
ale

Adaugat in urma cu 4839 zile, 31 Oct. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
concert queen rock opera tribute

Concert QUEEN ROCK OPERA TRIBUTE

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 9 Martie 2023
crazy for you editia a iv a

Crazy for you editia a IV-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 4 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .