poze escape the haunted forest

Escape the Haunted Forest

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 7 Septembrie 2019 19:00 - Sâmbătă 7 Septembrie 2019
Parcul Etnografic „Romulus Vuia“, Aleea Muzeului Etnografic, Cluj-Napoca

Categorii: Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 1/6

Elibereaza-ti prietenii, cauta indiciile ascunse si gaseste calea de intoarcere spre civilizatie. Foloseste-ti imaginatia, logica si creativitatea intr-un joc plin de adrenalina si suspans. Cum vei reactiona in momentul in care vei ramane singur in padure? Vei reusi sa ramai calm, sa calculezi, sa investighezi? Sau instinctul de conservare va prima? The Dungeon iti ofera sansa de a-ti testa abilitatile in situatii limita.


Puteti participa la eveniment singuri (in acest caz veti fi cuplati cu alte persoane) sau cu o echipa deja formata. Se vor forma echipe de maxim 6 persoane.

Initiativa are menirea de a imbina joaca de-a evadarea cu activitatile in aer liber. Prin aceste activitati, participantii au ocazia de a-si folosi abilitatile intr-un joc captivant si dinamic prin care vor avea oportunitatea de a cunoaste intr-un mod distractiv si padurea Hoia-Baciu. Dorim ca participantii sa faca parte dintr-o poveste si sa joace rolul unor personaje al caror scop este sa evadeze din padurea bantuita folosind toate mijloacele pe care le au la dispozitie. Ei vor folosi indicii, ghicitori si obiecte ca sa rezolve puzzle-uri, sa deschida lacate si sa urmeze trasee bine stabilite care sa-i conduca spre succes.

Va rugam sa veniti echipati cu imbracaminte si incaltaminte adecvata mersului prin padure. Intrucat evenimentul va incepe seara, veti parcurge traseul pe intuneric, asa ca e necesar sa veniti echipati cu lanterne sau frontale. Veti avea nevoie de telefon pentru a accesa locatii GPS, asa ca va sfatuim sa veniti cu el incarcat, altfel nu veti putea parcurge traseul.

Varsta minima de participare este de 18 ani. Acest joc nu este destinat copiilor. Traseul va fi parcurs si noaptea, prin padure, asa ca va rugam sa nu veniti cu copii mici. Va multumim pentru intelegere!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/361645221380808/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 780
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca

Eveniment postat de organizator

ancuta

Adaugat in urma cu 1250 zile, 03 Sep. 2019

Adaugat de The Dungeon

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
concert queen rock opera tribute

Concert QUEEN ROCK OPERA TRIBUTE

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 9 Martie 2023
crazy for you editia a iv a

Crazy for you editia a IV-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 4 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .