poze concert caritabil dog assist la cluj napoca

Concert caritabil Dog Assist la Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 13 Februarie 2014 20:00

Categorii: Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Seara de concert in La Cizmarie din Cluj Napoca

La Cizmarie si Asociatia Dog Assist, impreuna cu partenerii sai, Pet Joy, Universitatea Babes- Bolyai, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj- Napoca, Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj- Napoca si Institutul de Cercetare a Interactiunii Om-Animal (ICIOA) sunt în căutarea companionului ideal pentru elevii de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj- Napoca, un câine rezident.

Vă invităm astfel la un concert caritabil susținut de Mihnea Blidariu (Luna Amară), Andrei Crecan (Natif) și Andy (Toy Machines), al cărui scop este strângerea de fonduri pentru achiziționarea unui cățel ce va fi pregătit de către specialiștii Dog Assist pentru a participa la activitățile de zi cu zi ale elevilor și pentru a le aduce zâmbetul pe buze.

Liceul de Deficienți de vedere oferă servicii educaţionale pentru elevii cu deficienţe de vedere şi pentru copiii cu deficienţe asociate sau cu deficienţe senzoriale multiple, de la ciclul preșcolar până la ciclul superior al liceului (clasele XI-XII). Elevii, în număr de 208, au vârste cuprinse între 6 luni şi 22 de ani şi provin din peste douăzeci de judeţe ale ţării. Dintre aceștia, 110 urmează cursurile în regim de internat.

Responsabilă pentru selecția și educarea cățelului va fi asociația Dog Assist, un ONG plin de oameni și codițe vesele, al cărui scop este să popularizeze terapia asistată de animale și beneficiile sale și să ofere astfel de servicii cât mai multor beneficiari. Specialiștii Dog Assist se vor asigura că elevii și cadrele liceului vor avea un câine echilibrat, sociabil, dar mai ales pregătit pentru muncă. Pe tot parcursul procesului de dresaj, cățelul va fi cazat și îngrijit în cadrul pensiunii pentru animale de companie Pet Joy.

Mai multe detalii: http://www.clujlife.com/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 402
popadriana

Adaugat in urma cu 2206 zile, 11 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
revelion 2020 pentru persoane singure

REVELION 2020 - pentru PERSOANE SINGURE

Cluj, Cluj-Napoca. 31 Dec 2020 - 1 Ian 2021
agile mammoths games la casa de agile

Agile Mammoths Games - La Casa de Agile

Cluj, Cluj-Napoca. 12 Mar 2020 - 12 Mar 2020
concert holograf classic rock

Concert Holograf - Classic Rock

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 1 Martie 2020
rampue

Rampue

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 6 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .