poze andra traditional

Andra - Traditional

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 1 Decembrie 2019 19:30
BT Arena, Strada Uzinei Electrice

Categorii: Muzica si Concerte

Andra aduce “Tradițional”, cel mai așteptat spectacol din România, la Cluj chiar de Ziua Națională. Concertul care a fost susținut până acum în fața a zeci de mii de români, întotdeauna cu casa închisă, pe scene din Londra, Chișinău și patru orașe din țară, va avea loc pe 1 Decembrie, la Sala Polivalentă, de la ora 19:30.

“Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, Tradițional, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri, chiar în Ardeal, unde s-a înfăptuit Unirea Principatelor acum 101 ani. Sper să cântăm împreună și să tresărim de dor, dar și de bucurie, să trăim o experiență care să ne apropie de rădăcini, dar și unii de alții, ca și cum am fi cuvintele care formează o poveste frumoasă“, a spus Andra

Super Spectacolul care unește toți românii: toate generațiile, toate gusturileConceptul “Tradițional” a debutat la Sala Palatului, unde cea mai iubită artistă din România a oferit un regal muzical cu momente inedite cu ocazia Centenarului Marii Unirii. Alături de invitați care reprezentau muzica populară din diferite colțuri ale țării, dar și genuri diferite, Andra reușește să stârnească aplauze de la prima piesă. Orchestra Fraților Advahov o acompaniază pe artistă cu 40 de muzicieni, reușind să creeze o atmosferă emoționantă în timpul doinelor, dar și una antrenantă când pe scenă se cântă hore, trecând publicul printr-un carusel de stări de la început până la finalul spectacolului. Totul este completat de un ansamblu de dansatori care poartă mai multe modele de costume populare, ca tradiția românească să fie reprezentată cât mai bine.

“Tradițional”, o producție la standarde internaționale

Doi artiști care au lăsat o moștenire culturală neprețuită, Constantin Brâncuși și Maria Tănase, cu care este adesea comparată Andra, au dedicate momente omagiale în timpul showului. Din punct de vedere vizual, dar și acustic, “Tradițional” surprinde plăcut cu efecte luminoase, aparatură de sunet de ultimă generație și o regie impresionantă a zecilor de artiști care se află în același timp pe scenă . Astfel, producția se ridică la cele mai înalte standarde ale showurilor muzicale internaționale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

BILETE
VIP - 169 lei
Categoria 1 - 139 lei
Categoria 2 - 99 lei

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-andra-traditional-42771/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 306
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
corina hebristean

Adaugat in urma cu 128 zile, 14 Iul. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 715

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
deep purple

Deep Purple

Cluj, Cluj-Napoca. Marţi 10 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Cluj, Cluj-Napoca. Miercuri 20 Noiembrie 2019
concert florin chilian

Concert Florin Chilian

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 21 Noiembrie 2019
concert zdob i zdub

Concert Zdob și Zdub

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 22 Noiembrie 2019
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Andra - Traditional

    .