poze concert denis i am you
poze concert denis i am you poze concert denis i am you

Concert DENIS | I am You

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 19 Octombrie 2019 19:00 - Sâmbătă 19 Octombrie 2019
Urania Palace, Strada Horea 4

Categorii: Muzica si Concerte

Concert imersiv I am You

I am You este un proiect muzical nascut din dialogul lui Denis Bolborea cu A-C Leonte. In varianta solo, prezentata la Cluj, Denis adapteaza o parte din creatiile lor colective carora le adauga creatiile sale personale. Totul este interpretat 100% live, folosindu-se de beatbox si propria voce trecuta printr-un sistem de looping si efecte.

Pornind de la dorința comună de explorare a ideii de ritual prin tehnici și tehnologii moderne, manifestarea vine ca un răspuns la nevoile unei societăți în care asistăm la o separare a indivizilor, o disipare a sensului și a rolului comunității. Detașându-se de cadrul urban în care relațiile interumane sunt subțiate și distorsionate, cei doi artiști s-au adâncit în căutarea unui limbaj universal care își propune să atingă dincolo de alegerile personale și diferențele de orientare spirituală, având ca sursă o profunzime umană universală, independentă de religie și cultură.

”Suntem interesați să creăm legături între limbajul tradițional și limbajul contemporan, exprimarea artistică a profesioniștilor și naturalețea exprimărilor needucate, mediul sonor acustic și tehnicile ofertante de explorare a sunetului din mediul electronic.”

Performer: Denis Bolborea
Videoproiectie: Andrei Cozlac
Lightdesign: Alexandros Raptis
Documentare Foto-video: Gabriel Durlan
Producător: Indie Box
Co-producător: POINT București

Partenerii proiectului: Fundația Mihai Eminescu Trust, Centrul Multimedia Teatru Fix, Teatrul Matei Visniec Suceava, Fundația John Teth pentru Jurnalism, SC Arts Arena SRL.

Parteneri media: IQ-ads, Radio Romania Muzical, Feeder, Zile si Nopti.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/438003823508250/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 289

Eveniment postat de organizator

alexandra balasoiu

Adaugat in urma cu 478 zile, 08 Oct. 2019

Adaugat de IndieBox

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .