poze concert jinjer la cluj

Concert Jinjer la Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 3 Martie 2017
The Shelter

Categorii: Muzica si Concerte

Cum altcumva sa-ti incepi primavara decat prin a veni la un concert care se anunta a fi plin de energie si miscare, pe ritmurile unei trupe de progressive metal si a alteia, de electro-alternative rock?

JINJER este o trupa din Ucraina care combina progressive metalcore si groove metal, inserand din cand in cand elemente de funk, reggae si jazz. Trupa a fost infiintata in 2010, iar in 2013 aceasta castiga titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina.
Pe 29 iulie 2016, JINJER si-a lansat cel de-al treilea album, intitulat ”King of Everything”, sub egida Napalm Records. Primind nenumarate feedback-uri pozitive, trupei i s-a conferit titlul de ”versiune moderna a trupei Pantera” de catre revista Metalized din Danemarca.
Stilistic vorbind, noul album JINJER a lasat in urma metalcore-ul clasic, chiar si groove metal-ul - care erau bazele albumelor precedente. Pe scurt, ”King of Everything” poate fi cu usurinta numit un album de metal progresiv, presarat cu numeroase elemente caracteristice de djent si groove metal, jazz si chiar muzica orientala. Cu toata aceasta diversitate stilistica, trupa reuseste sa-si pastreze imaginea extrema si brutala.

Gray Matters e imbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil si un caracter propriu, care se incapataneaza sa aduca mereu ceva nou pe scena, in sala de repetitii sau in studio. Muzica lor poate fi definita drept o cautare permanenta de modalitati de expresie a starilor de spirit prin muzica. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu in schimbare, mereu definit printr-o alta imbinare a dozajelor fine de sunete, ca pe o paleta cromatica muzicala care acopera un spectru larg de elemente sonore si de emotii. Altfel spus, Gray Matters reuneste pe aceeasi panza 4 ”materii” care isi aduc impreuna influentele si personalitatile pentru a demonstra ca nu doar albul si negrul sunt relevante, ci si toate nuantele de gri care fac puntea intre doua extreme: muzica electronica si cea rock.
Trupa, care in prezent pregateste primul EP, a luat nastere la inceputul anului 2014, cand toti cei 4 membrii, Laura (voce), Cata (tobe), Mihai (bass) si Babu (chitara, synth/sample) au inceput sa lucreze impreuna la sound-ul ce poate fi definit ca electro-alternative rock, o imbinare inedita de electronic rock cu impletituri de alternative si metal.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1833414073582377

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 984
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Cluj-Napoca
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2620 zile, 25 Ian. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .