poze concert ravi coltrane la cluj

Concert Ravi Coltrane la Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Februarie 2015
Casa de Cultura a Studentilor

Categorii: Muzica si Concerte

Amprenta Advertising a pregătit o surpriză de proporții iubitorilor de jazz și nu numai din Cluj-Napoca: în data de 21 februarie 2015, la Casa de Cultura a Studentilor, va avea loc un concert extraordinar cu muzicianul de jazz Ravi Coltrane, fiul inegalabilului John Coltrane.

Instrumentist la saxofon tenor şi saxofon sopran, şef de formaţie şi compozitor, Ravi Coltrane este estimat printre cei mai de seamă improvizatori ai momentului din generaţia muzicienilor americani de gen.

Acesta s-a impus pe scena de jazz mai ales prin merite proprii și un talent ieșit din comun, dar in mod cert a contat și faptul că este cel de al doilea fiu (celălalt fiind Oran Coltrane, de asemenea saxofonist) al veritabilului gigant al jazz-ului anilor ’50 – ’60 din veacul trecut, John Coltrane (1926-1967) şi al apreciatei pianiste şi organiste Alice Coltrane (1937-2007).

Concertul lui Ravi Coltrane de la Cluj face parte din turneul european de promovare a albumului “Spirit Fiction” editat de celebra casa Blue Note Recors. Proiectul este propus de artist sub titulatura Ravi Coltrane Quartet, în cadrul căruia admirabilul saxofonist este completat de alți trei muzicieni de excepție: David Virelles - pian, Dezron Douglas - bass şi Johnathan Blake - baterie.

Biletele au prețuri cuprinse între 85 și 145 lei, în funcție de categorie, și pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro sau de la standurile de vânzare din Iulius Mall și de la sediul agenției AMPRENTA (str. Octavian Goga, nr 42).

Pret bilet: 85 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 866
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Cluj-Napoca
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1934 zile, 15 Dec. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
boy harsher us hide us

Boy Harsher [us], Hide [us]

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 2 Aprilie 2020
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
concert acustic fara zahar

Concert acustic Fără Zahăr!

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 3 Aprilie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .