poze pestilence live la flying circus

Pestilence live la Flying Circus

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 14 Februarie 2018 18:00
Flying Circus, Strada Universității nr. 3

Categorii: Muzica si Concerte

Trupa olandeză PESTILENCE chiar nu are nevoie de prezentare, fiind una dintre bornele absolut obligatorii ale genului pentru orice amator de durități, indiferent dacă îi asculta pe vremuri sau îi descoperă abia acum, odată cu revenirea pe scena extremă.

Nu sunt multe formațiile care au reușit, de-a lungul anilor, să producă nu mai puțin de patru albume consecutive care să intre în categoria must have. Este vorba, bineînțeles, despre Malleus Maleficarum (1988), un debut discografic încă ancorat undeva între thrash-ul cu care au început și death-ul pe care aveau să-l definească ulterior, cu clasicul Consuming Impulse (1989). Și este vorba despre Testimony of the Ancients (1991), fără îndoială una dintre acele bijuterii de agresivitate împletită cu tehnică și melodie ale anului 1991. Și, în sfârșit, cum Pestilence au fost mereu cu un pas înaintea vremurilor lor, este vorba și despre excepționalul Spheres (1993), album care a nuanțat direcția tehnică, progresivă și jazzy ceva mai timidă a precedentului opus, îndepărtându-se cu siguranță de ceea ce lumea numea pe atunci death-metal sau, mai degrabă, creând o nouă dimensiune a genului.
Setlistul pregătit pentru turneul Fight The Plague este unul alcătuit exclusiv din piese de pe aceste patru albume.

Concertul din Cluj-Napoca are loc în data de 14 februarie, în clubul Flying Circus (Universității nr. 3) și vă este prezentat de Hatework (prin Asociația Culturală Manifest) cu sprijinul Romanian Thrash Metal Club.
Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 17 noiembrie prin partenerii Eventbook.Ro online, precum și la Cinema Florin Piersic și în rețeaua de librării Humanitas.
Primele 100 de bilete vor avea prețul special de 45 de lei, după acestea prețul de presale al biletelor va fi de 55 lei.
În ziua concertului, în măsura în care vor fi bilete disponibile la intrare, acestea vor costa 60 de lei. Numărul total de bilete scoase la vânzare este de 300.

Keep supporting extreme music!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1062
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Cluj-Napoca
lavi

Adaugat in urma cu 1888 zile, 28 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert extraordinar original enigma voices

Concert extraordinar ORIGINAL ENIGMA VOICES

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 17 Iunie 2023
concert queen rock opera tribute

Concert QUEEN ROCK OPERA TRIBUTE

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 9 Martie 2023
crazy for you editia a iv a

Crazy for you editia a IV-a

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 4 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .