poze stand up comedy cu raul sergiu si andrei

Stand- up Comedy cu Raul, Sergiu şi Andrei

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 6 Noiembrie 2015 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Festivalul internațional de Stand-up Comedy prezintă: Show de stand-up comedy cu Raul, Sergiu şi AndreiCei mai freshi prezentatori ai matinalului de pe Kiss FM, Andrei Ciobanu și Sergiu împreună cu Raul se vor urca pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru cea de a 3-a ediție FISC.

Andrei Ciobanu s-a apucat de stand-up comedy la Cluj, unde a și terminat facultatea, devenind membru al trupei de comedie Comedica. După puțin timp, a fost contactat de Teo,Vio și Costel pentru a deschide un spectacol de-a lor. A trecut ceva timp de atunci și acum are și el comedianți în deschidere și un show matinal la Kiss FM împreună cu Sergiu.

Sergiu Floroaia este cunoscut pentru one-liner-e, parodii muzicale și apariții la TV, inclusiv pe Comedy Central Extra. Sergiu a început să facă stand-up la o seară de open mic la Cafe Deko în 2006. Acum ajuns cunoscut, împreună cu Sergiu, pentru viralele de pe Youtube și matinalul de la Kiss FM.

Raul are 23 de ani și este din Tulcea. Când era mic vroia să se facă preot. Acum e în topul primilor trei comedianți cu barbă. A fost mereu pasionat de stand up, fiind un consumator de special-uri cu comedianți de afară dar și cu cei autohtoni. A început să facă stand up la seri de open mic, iar în toamna lui 2013 a participat la “Festivalul Național de Stand up Comedy”, unde a câștigat marele premiu.

Prețul unui bilet incepe de la 25 de lei si se pot achiziționa online de pe: www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Iulius Mall si Hypermarket Cora.

Eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Bar oficial Shto College Bar.
Bistro oficial Jaxx.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 833
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3105 zile, 18 Oct. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .