poze undercover show cu tonyjay robeeo

UnderCover Show cu TonyJay & Robeeo

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 22 Noiembrie 2013

Categorii: Muzica si Concerte

"UnderCover” un show complex, efervescent, plin de culoare si varietate. Show-ul cuprinde o serie de concerte live, dedicate celor mai cunoscute titluri ai celor mai apreciati artisti din repertoriul international, selectate pentru crearea unor seri tematice care vor reanvia atmosfera, vraja si starea specifica a unor perioade iconice a istoriei muzicii, in primul rand datorita pieselor abordate, cat si al vestimentatiei, stilului specific.

UnderCover Show
cu TonyJay & Robeeo & friends

"UnderCover" este un proiect, efervescent, plin de culoare si varietate. UnderCover cuprinde o serie de concerte live, dedicate celor mai cunoscute titluri ai celor mai apreciati artisti din repertoriul international, selectate pentru crearea unor seri tematice care vor reanvia atmosfera, vraja si starea specifica a unor perioade iconice din istoria muzicii, in primul rand in datorita pieselor abordate cat si al vestimentatiei, stilului specific.

UnderCover - Selection este concertul de prezentare al showului, o selectie de piese din toate genurile muzicale care vor fi abordate in urmatoarele concerte. O selectie de piese care pornesc din perioada timpurie a muzicii moderne si trec prin perioadele cele mai importante a muzicii pana in zilele noastre.

UnderCover - The standards este un concert dedicat unei perioade care a insemnat inceputurile muzicii si culturii pop, piese care au pus baza industriei muzicale de acum.
Artisti: Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett, Nat “King” Cole, Ella Fitzgerald, Bing Crosby, Sammy Davis Jr, Nina Simone…etc. Stilul si tinuta artistilor este una clasica, eleganta (suit & tie).

UnderCover - The 60’s abordeaza muzica specifica a sfarsitului anilor 50 si anii 60, punand accent mai ales pe stilul ce a revolutionat muzica in acea perioada si anume rock ‘n roll-ul. Stilul si tinuta artistilor este o tranzitie dintre stilul classic elegant spre un stil mai rebel, nonconformist.
Artisti: Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Little Richard, Bobby Darryn, Ricky Nelson, Frankie Avalon, Paul Anka, Chubby Checker, Richie Valens.

UnderCover - Oldies but goldies cuprinde o selectie de piese din perioada anilor 70’- 80’ muzica disco, inceputurile rock-ului clasic, stilul si vestimentatia fiind in concordanta cu aerul nonconformist al acelei perioade.
Artisti: The bee gees, Credence clearwater revival, The doors, The police, Tina Turner, Joe Cocker, Queen, Michael Jackson, Tom Jones, Genesis…etc.

UnderCover - Latin Special este un show care nu neaparat se bazeaza pe stilul latino ci mai degraba este o colectie de piese celebre cantate in limba spaniola si italiana, netinand neaparat cont de perioada muzicii in care au aparut acestea.
Artisti: Gipsy Kings, Los lobos, Ricci E Poveri, Albano, Juanes, Ricky Martin, Eros Ramazotii, Zucchero, Santana…etc.

UnderCover - Rock this party dupa cum se poate deduce atat de usor din nume este dedicata muzicii rock din toate timpurile, punand accent pe piesele mai melodioase si mai soft, mai prietenoase urechilor noastre. Tinuta si stilul vestimentar este bineanteles specific rockului.
Artisti: Metallica, Guns ‘n Roses, Aerosmith, Nirvana, AC-DC, Bon Jovi, Queen, Rolling Stones, U2, Red hot chilli peppers, Kings of leon, Nickelback, Billy Idol.

UnderCover - Reggea Nights este un show in care muzica, atitudinea, vestimentatia se incadreaza in stilul specific atat de libertine al reggea-ului.
Artisti: Bob Marley, UB40, Inner circle…etc.

UnderCover - Comercials este showul care este poate cel mai aproape de timpurile noastre se situeaza in trecutul apropiat sau chiar in prezent si se bazeaza pe muzica comerciala, hiturile anilor trecuti sau cele care sunt in topuri in momentul de fata.
Artisti: Maroon 5, Bruno Mars, David Guetta, Flo Rida, Rihanna, Pink, Lady gaga…

UnderCover - The Duet’s este seara duetelor, un show mai complex si variat, in sensul implicarii mai multor artisti invitati pentru a interpreta in duet una sau mai multe piese. Selectia cuprinde cele mai cunoscute piese cantata vreodata in duet.
Artisti: Eros Ramazotti & Tina Turner, Chris Norman & Suzy Quatro, Bryan Adams feat. Sting & Rod Stewart, U2 feat. Luciano Pavarotti…etc.

Mai multe detalii: http://www.youtube.com/user/TonyJayRO

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 881

Eveniment postat de organizator

tj music

Adaugat in urma cu 3808 zile, 21 Nov. 2013

Adaugat de TonyJay

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .