poze praslea cel voinic i merele de aur
poze praslea cel voinic i merele de aur poze praslea cel voinic i merele de aur poze praslea cel voinic i merele de aur

PRÂSLEA CEL VOINIC ȘI MERELE DE AUR

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 18 Noiembrie 2018 17:00 - Duminică 18 Noiembrie 2018
Cinema Dacia - Manastur (str. Bucegi nr.11)

Categorii: Spectacole si Filme

Este un spectacol educațional, prin care copiii văd că un caracter frumos și onest nu poate fi răsplătit decât cu bunătate, iubire și apreciere, atât binele, cât și răul, întorcându-se ca un bumerang. Morala ”Binele învinge întotdeauna” este puternică și motivațională.

„Unde esti, Copilarie, cu povestea ta cu tot?” ne întrebăm uneori noi, oamenii cei mari, voinici și uneori prea serioși, atunci când problemele cotidiene par a ne copleși. La această întrebare noi vă răspundem invitandu-vă în povestea „Prâslea cel voinic și merele de Aur”, o adaptare plină de umor dupa basmul tradițional românesc. Cei mari sunt rugați să vină la spectacol însoțiți de Copilul Interior și să lase la intrare grijile, iar cei mici … au tot ceea ce le trebuie pentru a-l încuraja pe Praslea în drumul său eroic către roadele de Aur ale Pomului Vieții. Adaptare a celebrului basm al lui Petre Ispirescu, este interactiv și plin de umor, pus în scenă pentru prima oară la Cluj!

Povestea spune ca Era odată un împărat puternic și mare și avea pe lângă palatele sale o grădină frumoasă, bogată de flori și meșteșugită nevoie mare! Așa grădină nu se mai văzuse până atunci, p-acolo. În fundul grădinei avea și un măr care făcea mere de aur și, de când îl avea el, nu putuse să mănânce din pom mere coapte, căci, după ce le vedea înflorind, crescând și pârguindu-se, venea oarecine noaptea și le fura, tocmai când erau să se coacă. Desfășurarea acțiunii povestește că nimeni nu a reușit să prindă hoțul și să salveze merele. Chiar și fiii cei mari ai împăratului eșuează în prinderea hoțului, dar Prâslea, fiul cel mic al împăratului, reușește să prindă hoțul și să salveze merele. Frații pornesc în căutarea hoțului dar numai Prâslea îndrăznește să coboare pe celalalt taram.
Spectacol al Teatrului Sublim Art și organizat de echipa Un parinte mai bun în cadrul proiectului Caravana cu povești, un proiect care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.

Recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 10 ani.

Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

Accesul se face pe baza de bilet, indiferent de vârstă. Biletele se pot achiziționa exclusiv ONLINE, pe www.unparintemaibun.ro

Bilete ora 11 aici: http://bit.ly/bilete-spectacol-11
Bilete ora 17 aici: http://bit.ly/bilete-spectacol-17

Mai multe detalii: https://www.unparintemaibun.ro/evenimente/spectacol-copii-cluj-praslea-cel-voinic-si-merele-de-aur-17

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 964

Eveniment postat de organizator

un parinte mai bun

Adaugat in urma cu 1975 zile, 01 Nov. 2018

Adaugat de Un parinte mai bun

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .