poze spectacol de improvizatie cu trupa impro cluj napoca

Spectacol de improvizatie cu Trupa ImPro - Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 17 Aprilie 2016 18:00

Categorii: Spectacole si Filme

n 17 aprilie ai ocazia să râzi în hohote la spectacolul de improvizaţie cu trupa ImPro. Mihai Bobonete, Cătălin Neamţu, Mihai Rait Dragomir, Cosmin Natanticu, Nicolae Adrian Văncică şi Marian Hâncu vă aşteaptă cu un spectacol de improvizaţie cum n-aţi mai pomenit!

"Facem de peste 10 ani acest gen de spectacol şi spune lumea că ne pricepem destul de bine. Am decis să îl arătăm mai mult anul acesta şi o să ne tot vedeţi prin ţară cu el. Încercăm să venim cam peste tot pe unde deja am călcat cu stand up comedy şi vă aşteptăm cu drag, mai ales că la acest spectacol puteţi veni însoţiţi şi de cei mici, pentru că e non vulgar. Merită, o sa vedeţi. Veţi râde mult şi deştept! Haideţi!" - Mihai Bobonete

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV, printre care Vine Poliţia, Made in Romania şi Ţaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan şi Dan. Acum el interpretează rolul patronului crâşmei locale din Las Fierbinţi, Bobiţă.

Natanticu s-a apucat de stand-up comedy în al doilea an de facultate la îndemnul unor prieteni comedianţi. Jokers a fost trupa cu care s-a apucat de stand up iar după un an, a luat-o pe cont propriu. Face parte din una din cele mai bune trupe de improvizaţie şi face stand up de 5 ani.

Toată lumea îl cunoaşte drept Dorel din "Las Fierbinţi" sau fratele trăsnit al lui Bobonete. Mihai Rait Dragomir a renunţat pentru o clipă la hainele ponosite şi a urcat şi pe scena de la Vocea României.Adrian Vancica este un actor talentat care isi interpreteaza linistit rolurile la Nottara si o face de ani de zile. De cativa ani un nou personaj i-a acaparat viata, si anume "Celentano", cel pe care il interpreteaza in "Las Fierbinti"

Cătălin Neamţu a făcut parte din prima trupă de improvizaţie din România "Teatru' sport" de la Centrul Cultural European. A jucat în filme precum Mamaia sau Italiencele şi este actor în Serviciul Român de Comedie.

Marian Hâncu a făcut parte ca improvizator muzical din primul spectacol de improvizaţie din România (Teatru Sport, Sala Rapsodia, 2003) şi de atunci încolo virusul improvizaţiei l-a cucerit.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 610
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1517 zile, 31 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta in delta dunarii 2020

Vacanta in Delta Dunarii 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Iun 2020 - 26 Iun 2020
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .