poze spectacol de teatru pentru copii degetica
poze spectacol de teatru pentru copii degetica poze spectacol de teatru pentru copii degetica poze spectacol de teatru pentru copii degetica

Spectacol de teatru pentru copii "Degeţica"

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 22 Martie 2015 11:00 - Duminică 22 Martie 2015
Casa de Cultură a studenţilor Cluj Napoca

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 400/850

Degeţica este un spectacol de teatru vesel şi creativ, potrivit pentru copii şi părinţi

Cortina Events organizează duminică 22 martie 2015, ora 11 și 18, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, un spectacol de teatru pentru copii, părinți și bunici, şi anume “Degețica”!

Teatrul Excelsior prezintă spectacolul Degețica, un minunat spectacol musical, interactiv, cu mare succes la copii, povestitorul incitându-i pe cei mici cu întrebări şi glume la fiecare apariţie a sa pe scenă. Micuţii aplaudă şi râd de fiecare dată când Degeţica, Buburuza, Fluturel sau Domnul Şobol cântă şi dansează. Nici părinţii nu se plictisesc. Deşi cu mult trecuţi de vârsta poveştilor, sunt captivaţi şi ei de muzica şi de jocul scenic al actorilor, devenind şi ei, timp de o oră, copii.
Ţinutul copilăriei nu-și pierde nicicând misterul, indiferent de vârstă. Trebuia să redescopere cineva povestea Degețicăi și s-o conjuge la timpul prezent. Din clasorul cu amintiri, Aurel Mitran a scos la lumină istorioara Degețicăi. A șters-o puțin de pulberea timpului, a rescris-o și a pus-o în scenă cu neastâmpăr, umor și fantezie. Asistenţa de regie a fost pe deplin asigurată de Annemary Ziegler (îndrăgita actriță care a interpretat-o pe Dorothy, în spectacolul Vrăjitorul din Oz). Decorurile și costumele au fost create inspirat de Ștefan Pârvulescu, iar muzica originală, “sarea și piperul” acestei noi montări, îi aparține lui Jolt Kerestely.
“Acum basmul s-a sfârşit./ Zău. N-a mai rămas nimica!/ De vreodată-ţi va fi greu,/ N-o uita pe Degeţica!” - veți fredona la ieșirea din sala de spectacol, alături de trupa Teatrului Excelsior.
… Așadar, rezervați in agendă ziua de duminică, 22 martie 2015, ora 11 si 18, si locaţia – Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj Napoca, pentru că spectacolul “Degeţica” nu trebuie ratat!

Bilete sunt disponibile la agenţia de bilete a Casei de Cultură, agenţia teatrală, standul de bilete din Iulius Mall (lângă Info Point) şi online pe www.biletmaster.ro

Mai multe detalii: http://www.cortina-events.ro/#DESPRE-EVENIMENT

Pret bilet: 39 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1093

Eveniment postat de organizator

 pintilie mihaela

Adaugat in urma cu 1861 zile, 26 Feb. 2015

Adaugat de Mihaela P

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
boy harsher us hide us

Boy Harsher [us], Hide [us]

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 2 Aprilie 2020
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
concert acustic fara zahar

Concert acustic Fără Zahăr!

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 3 Aprilie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .