poze decor de poveste

Decor de poveste

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 14 Iunie 2012 - Duminică 17 Iunie 2012
Strada Alexandru Vaida Voevod Cluj, Iulius Mall

Categorii: Targuri

Grupul Verla Axelen, cel mai mare furnizor de materiale de print si tapet din Transilvania, si-a asumat provocarea de a construi decorul ideal – un decor de poveste, adaptat specificului anului 2012, in cadrul unei expozitii de PRINT si FOTO, care va avea loc la Iulius Mall – Cluj-Napoca, in perioada 14-17 iunie.

“Vrem sa organizam o expozitie de PRINT & FOTO care sa ilustreze optiunile de print ale momentului si impactul fotografiei in crearea ambiantei de decor. Materialele pe care le vom folosi pentru tiparirea lucrarilor sunt diferite fata de hartia foto clasica, au compozitie textila sau PVC, texturi neasteptate, volum sau chiar transparenta. Emotia fotografiei va fi amplificata de aceste materiale care adauga valoare artistica” sustine Viorel Verzea, director executiv al grupului Verla-Axelen.

Pentru realizarea expozitiei, fotografii Cristian Sutu, Radu Badoiu si Adrian Petrisor vor cauta cele mai frumoase privelisti, cea mai buna lumina, cele mai frumoase culori din Rezervatia Naturala Sic, iar Verla va pune la dispozitie materialele de print potrivite pentru obtinerea efectului de décor dorit de designeri si artisti.

Cand am inceput planificarea acestui eveniment ne-am dat seama ca trebuie sa facem mai mult decat o expozitie deosebita, trebuie sa punem suflet, sa facem fapte bune. Printr-un concurs de imprejurari, am cunoscut-o in acel moment pe Milena Pruna, presedinta Asociatiei Autism Transilvania, o asociatie extraordinara care se lupta pentru vindecarea si integrarea in societate a copiilor cu autism. Discutia cu Milena a fost puternic motivationala si astfel a aparut determinarea de a sprijini aceasta fundatie.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate 20 de tablouri deosebite, care vor putea fi achizitionate de vizitatori, iaro parte din sumele obtinute vor fi directionate catre aceasta fundatie. Pe langa aceste tablouri, vom oferi o colectie limitata de vederi pe care voluntarii Asociatiei le vor oferi vizitatorilor care doresc sa faca o sponsorizare.

Evenimentul se adreseaza tuturor pasionatilor de design creativ, print si fotografie la nivel amator si profesionist, designerilor, arhitectilor, specialistilor in industria productiei publicitare, jurnalistilor, bloggerilor.

In cazul in care va asteptati sa vedeti o expozitie cu tablouri, passepartout, rame clasice, va inselati. Ceea ce va pregatim este o poveste de décor in care fotografiile se transforma in umbrele, obiecte de mobilier, imbraca pereti si parchet, iar piateta Stradivarius din Iulius Mall va fi o incursiune in imaginatia designerilor si specialistilor in print.

Mai multe detalii: http://www.decordepoveste.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1072
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
decor de poveste

Adaugat in urma cu 3434 zile, 28 Mai. 2012

Adaugat de decor de poveste

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
serata iubirii pentru cei singuri 19 decembre 2020

Serata Iubirii pentru cei Singuri 19 decembre 2020

Cluj, Cluj-Napoca. Duminică 19 Decembrie 2021
concert albano romina power

Concert Albano & Romina Power

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 13 Noiembrie 2021
electric castle 2022

Electric Castle 2022

Cluj, Cluj-Napoca. 13 Iul 2022 - 17 Iul 2022
polish roads pandemic drawings

Polish Roads & Pandemic Drawings

Cluj, Cluj-Napoca. 12 Oct 2021 - 22 Oct 2021
  • Ai ceva de zis?

    .