poze targul columbofil international

TARGUL COLUMBOFIL INTERNATIONAL

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 22 Octombrie 2010 10:00 - Duminică 24 Octombrie 2010
Expo Transilvania, Centrul expozitional, str. Aurel Vlaicu f.n.

Categorii: Targuri

TARGUL COLUMBOFIL INTERNATIONAL, CLUJ – 22 – 24 octombrie 2010 editia II

Editia a doua a targului International de specialitate, avand ca obiectiv principal promovarea si vanzarea porumbeilor voiajori si de agrement si a produselor profesionale de crestere si ingrijire a porumbeilor de orice rasa, se desfasoara la Cluj Napoca, in perioada 22 - 24 octombrie 2010, la centrul expozitional EXPO TRANSILVANIA.

Prin participarea unor renumiti crescatori de porumbei voiajori si de agrement din Europa de Vest, Europa Centrala si de Est, Asia si Romania, care participa la numeroase expozitii, concursuri si targuri Internationale si nationale, fiind castigatorii a numeroase premii si medalii, PIGEON INTERNAŢIONAL FAIRE, a beneficiat inca de la prima editie , de un ridicat nivel profesional.

Totodata, invitarea si participarea unor firme de renume, din tari ca Germania, Belgia, Ungaria, etc., care produc si livreaza o gama larga de produse pentru cresterea si ingrijirea porumbeilor, semnifica faptul ca acest targ este atotcuprinzator in ceea ce priveste organizarea sa.

Targul se organizeaza dupa modelul si in conditiile tehnice de amenajare ale celor mai prestigioase targuri din Europa (vezi KASSEL - Germania). Targul este structurat si sectorizat pe categorii si grupe de porumbei si grupe de produse. Participantii vor beneficia de standuri de prezentare amenajate corespunzator specificului acestui targ, dotate cu un anumit numar de custi si alt mobilier, puse la dispozitie de organizatori.

Dezvoltarea accelerata a activitatii columbofile pe intreg teritoriul tarii , a facut necesara creerea unor centre organizatorice profesioniste care sa sustina si sa inlesneasca libera circulatie a informatiei in spectrul columbofil national si international, precum si expunerea si evaluarea exemplarelor.

Astfel a luat fiinta primul târg international de specialitate din Romania, PIGEON INTERNAŢIONAL FAIRE- cu sediul la Cluj Napoca , având ca obiectiv principal promovarea si vânzarea porumbeilor voiajori si de agrement si a produselor profesionale de crestere si ingrijire a porumbeilor de orice rasã.

Târgul se organizeazã dupã modelul si in conditiile tehnice de amenajare ale celor mai prestigioase târguri din Europa (vezi KASSEL - Germania) si este structurat si sectorizat pe categorii si grupe de porumbei si grupe de produse.

Mai multe detalii: http://www.pigeonfaire.ro/pif/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1049
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
raul

Adaugat in urma cu 3514 zile, 20 Oct. 2010

Adaugat de dewce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 111

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
david garrett

David Garrett

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 23 Octombrie 2020
baricada folk

Baricada Folk

Cluj, Cluj-Napoca. Vineri 1 Ianuarie 2021
vacanta in delta dunarii 2020

Vacanta in Delta Dunarii 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 20 Iun 2020 - 26 Iun 2020
vacanta israel septembrie 2020

Vacanta Israel septembrie 2020

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Sep 2020 - 22 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .